Sari la conținut

Primarul Timișoarei s-a vaccinat cu AstraZeneca: „Pare netonifiat, dar mușchii mei sunt pe dinăuntru/ Nu a fost decât o mică înțepătură”

Primarul Timișoarei s-a vaccinat cu AstraZeneca: „Pare netonifiat, dar mușchii mei sunt pe dinăuntru/ Nu a fost decât o mică înțepătură”

Recent, proaspătul primar al Timișoarei a infirmat zvonurile conform cărora ar fi vrut să demisioneze de două ori. Acesta susține că, dimpotrivă, intenționează să candideze și în 2024.

„Adevărul este că aceste informaţii care au apărut sunt false. Presupun de unii care visează că o să revină în curând la butoane. Nu este cazul. Eu sunt primarul Timişoarei, voi fi primarul Timişoarei.

Primarul Timișoarei explică de ce nu are mușchi tonifiați

Voi candida în 2024 să fiu primarul Timişoarei şi sunt concentrat să fac ceea ce trebuie pentru că acest oraş să îşi atingă tot potenţialul în care cred cu toată tăria. Asta este focusul meu. Nu m-am gândit în absolut nicio secundă în ultimele luni să renunţ la această misiune, pentru că iau foarte mult în serios încrederea pe care am primit-o”, a declarat Dominic Fritz.

Vineri, 2 aprilie, primarul Timișoarei s-a vaccinat anti-covid cu serul AstraZeneca. Acesta a anunțat pe contul său de Facebook faptul că, deși mușchii săi par netonifiați, „tăria” lui e pe dinăuntru.

„Vaccinat! Am pus și eu un umăr pentru Timișoara. Pare netonifiat, dar mușchii mei sunt pe dinăuntru 😅 💪.

M-am vaccinat cu Astra Zeneca pentru că este un vaccin sigur și eficace. În județul Timiș și în Timișoara sunt mii de locuri libere pentru acest vaccin. Dacă faceți rezervarea azi, vă puteți vaccina poimâine, nu există listă de așteptare!

Nu ascund faptul că mă îngrijorează că ritmul de înscriere la vaccinare a încetinit și câteva centre nu funcționează la capacitate maximă pentru că locurile nu sunt ocupate”, a scris Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane în picioare şi interior

Dominic Fritz s-a vaccinat cu AstraZeneca: „Nu a fost decât o mică înțepătură”

Edilul Timișoarei îi îndeamnă pe concetățenii săi să se vaccineze, pentru că doar prin „vaccinare masivă și rapidă vom trece peste această pandemie”. Dominic Fritz a ținut să-i asigure pe timișoreni că medicii și asistentele din centrul în care s-a vaccinat „sunt extrem de empatici și nu a fost decât o mică înțepătură”.

„Este alegerea fiecăruia dacă se vaccinează sau nu. Dar este evident că doar prin vaccinare masivă și rapidă vom trece peste această pandemie. Iar noi, cei din Timișoara și județul Timiș, avem acum șansa să fim primii care atingem imunizarea de masă și care ne va permite să trăim din nou o viață normală.

Medicii și asistentele în centrul în care m-am vaccinat azi, de pe intrarea Doinei, sunt extrem de empatici și nu a fost decât o mică înțepătură.

Pune și tu umărul pentru Timișoara! Dacă ești deja vaccinat, vorbește azi cu un prieten sau o rudă și încurajează-i să se înscrie acum.

Dacă ești în vârstă și nu te poți înscrie, te pot ajuta cei de la Direcția de Asistență Socială. Sună la 0356/406517 și asistenții noștri te vor înscrie pe platformă și te vor și programa”, a mai scris primarul Timșoarei.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel