marți, iunie 6, 2023

Cazul copilului care a murit după ce a fost anesteziat la un cabinet stomatologic din Pitești a îndurerat întrega Românie.

EVZ.RO a fost conectat la acest caz de la început și a aflat în exclusivitate și care este cauza oficială a decesului micuțului.

La 45 de minute după ce i-a fost administrat anestezic intravenos, deși clinica nu avea autorizație pentru a efectua acest tip de proceduri, inima micuțului a stat. Deși a fost adus la Spitalul Grigore Alexandrescu, specialiștii de aici nu l-au mai putut ajuta, organele lui cedând treptat.

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ești în prag de infarct. Toat...

Părinții împietriți de durere au primit vineri raportul autopsiei de la Institutul de Medicină Legală București. Medicii legiști au notat pe fișă faptul că micuțul nu avea probleme de sănătate, iar stopul cardio-respirator a fost provocat de analgo-sedare.

Citiți știrea completă și exclusivă aici pe EVZ.RO

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private