marți, iulie 14, 2020

Încet, încet, jungla urbană a preluat frâiele societății. Chiar fără multă verdeață și natură, legătura ancestrală a oamenilor cu natura rămâne unică și inexplicabilă.

Toți avem flori, plante, copaci și animale preferate. Preferința în legătură cu anumite animale relevă multe despre personalitatea noastră.

Priviți fotografia și primul animal pe care îl vedeți indică trăsătura personalității dv. Motivul este faptul că alegem subconștient animalul care rezonează cu sufletul nostru cel mai întâi.

Citește și:

Porumbelul este simbolul păcii și al speranței, dar și al unității. Dacă ați văzut mai întâi un porumbel, denotă că aveți un suflet pur. Nu sunteți o fire conflictuală. Nu puneți preț pe lucrurile materiale. Vă concentrați pe a deveni un om mai bun, nu pe plăceri trecătoare. Învățați din greșeli și nu atacați pe nimeni.

Fluturele văzut primul indică inclinații hedoniste, vă atrag frumusețea și plăcerile. Trăiți în prezent, nu vă pasă de viitor și nu vă faceți griji niciodată. Vă bucurați de fiecare clipă, pentru că viața este scurtă. Doriți să vă trăiți viața la maxim. Vă plictisiți repede și nu vă plac discuțiile anoste.

Citește și:

Șoimul indică superioritatea. Căutați aventura și vă simțiți bine în propria piele. Unora le păreți arogant, dar chiar aveți de ce să credeți în dv. Vă conduceți propria viață după propriile reguli și nu acceptați să fiți ținut pe loc de ceva sau de cineva.

Câinele este simbolul loialității. Dacă pe el l-ați văzut primul, înseamnă că sunteți generos. Demn de încredere, vă place să binedispuneți oamenii.

Citește și:

Aveți o personalitate prietenoasă, de aceea sunteți plăcut. Sunteți persoana pe care oamenii se pot baza, aveți grijă să nu dăruiți prea mult, că vă veți simți ”golit”, la un moment dat.

Dacă ați văzut lupul primul, înseamnă că sunteți reținut și secretos. Întocmai ca lupul cu haita, aveți un cerc restrâns de prieteni. Nu vă place să vă faceți prieteni noi, este greu să vă câștige cineva încrederea. Aveți un suflet ancestral, dar fragil, pe care îl păziți cu personalitatea dv. ascunsă. Pentru unii, sunteți intimidant.

Calul reprezintă libertatea, grația și o aură maiestuoasă. Nu vă ascundeți, dar trăiți după propriile reguli și îi ajtați și pe ceilalți. Nu sunteți deloc egoiști și ajutați cu plăcere. Aveți încredere în voi, sunteți generoși, tenace, dar e foarte ușor să vă distragă cineva.

Parteneri