vineri, iunie 18, 2021

Primul lucru de făcut dimineața acesta este. Beneficiile pentru sănătate sunt uriașe. Este un ritual atât de simplu și de binevenit.

Cum te trezești, primul lucru este să-ți cureți gura de bacterii. Peste

noapte se acumulează în gura ta o mulțime!

Gura o cureți temeinic, fie prin spălare pe dinți, fie prin gargară cu ulei de măsline sau de cocos.

Apoi, cu gura curată, este vital să bem un pahar mare cu apă! Apa trebuie să fie călduță sau măcar la temperatura camerei.

Un astfel de obicei zilnic te ferește de boli grave, începând cu dureri banale și ajungând și la cele mai grave: de inimă sau cancer.

Terapia aceasta remarcabilă are rădăcini ayurvedice, iar înțelepții Indiei o numeau ”tratamentul de dimineață”. Usha Paana Chikitsa. Un pahar plin cu apă dimineața pe stomacul gol te purifică

în totalitate. Curăță colonul și îi permite organismului să absoarbă nutrienții din mâncare.

De-a lungul timpului numeroase studii au prezentat efectele grave ale deshidratării. În anii 70, celebrul dr. Fereydoon Batmanghelidj a redescoperit beneficiile acestei tehnici străvechi, cum că apa ne poate vindeca natural de boli ca tensiunea arterială, artrita, astm, tulburări autoimune, diabet și migrene. Doar folosindu-se de ceea ce numește TERAPIA CU APĂ.

Născut în Iran în 1931, dr. Batmanghelidj a absolvit Facultatea de Medicină St Mary de la Londra, cea la care a predat Sir Alexander

Fleming, câștigătorul Premiului Nobel și descoperitorul penicililei.

A fost și deținut de război în 1979 în Iran, iar acolo a descoperit uluitoarele proprietăți ale apei, unde și-a tratat peste 3000 de colegi deținuți de stres și ulcer doar folosind apă. Și-a semnalat descoperirile în Jurnalul de Gastroenterologie, menționate apoi în New York Times, în 1983.

Ultimele stiri

Parteneri