Sari la conținut

Primul mesaj public al Madonnei după ce a fost internată în secția de terapie intensivă: „Sunt ..”

Madonna
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
"Sunt norocoasă să fiu în viață"

La o lună după ce Madonna a fost internată în secția de terapie intensivă după ce a suferit o infecție bacteriană, regina pop reflectă asupra modului în care cei dragi o ajută să se vindece.

„Dragostea din partea familiei și a prietenilor este cel mai bun medicament”, a scris Madonna într-o postare pe Instagram duminică, prezentând o serie de fotografii cu doi dintre cei șase copii ai săi.

Ea a continuat să scrie că, în calitate de mamă, este ușor să fii „prinsă în nevoile copiilor tăi”, dar că, atunci când s-a îmbolnăvit, „copiii mei s-au arătat cu adevărat pentru mine”.

„Le-am văzut o latură pe care nu o mai văzusem până acum. A făcut toată diferența”, a adăugat ea.

Madonna are o fiică, Lourdes Leon, cu Carlos Leon, și un fiu, Rocco Ritchie, cu regizorul Guy Ritchie. De asemenea, este mama a patru copii adoptați – David Banda, Chifundo „Mercy” James și gemenele Stella și Estere.

Citeste si:

Madonna, în vârstă de 64 de ani, a spus că se recuperează medical, după zilele petrecute în secția de terapie intensivă.

Ea urma să înceapă un turneu mondial de șapte luni în săptămânile următoare, dar a trebuit să-l amâne.

„Dragostea din partea familiei și a prietenilor este cel mai bun medicament. În această lună de la externare m-am gândit. Ca mamă, poți să fii cu adevărat implicată în nevoile copiilor tăi și să dăruiești nesfârșit. Dar, când m-am prăbușit, copiii mei au fost lângă mine, le-am văzut o latură pe care nu o mai văzusem până acum”, a scris ea pe Instagram duminică.

Madonna le-a mulțumit prietenilor ei pentru „dragostea și sprijinul” lor în mesajul care este însoțit de o fotografie cu ea îmbrățișându-și fiul, pe David, și o alta alături de fiica ei, Lourdes.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Cântăreața i-a mulțumit managerului său Guy Oseary pentru un cadou primit de la el, adăugând:

„Am plâns când am deschis acest cadou pentru că mi-am dat seama cât de norocoasă sunt că sunt în viață. Și cât de norocoasă sunt să-i cunosc pe acești oameni și pe mulți alții care nu mai sunt. Le mulțumesc tuturor îngerilor mei care m-au protejat și m-au lăsat să rămân să-mi termin munca!”, a transmis diva pop potrivit CNN.

Într-o declarație anterioară de la începutul acestei luni, Madonna a spus că vrea să-și reprogrameze viitoarele concerte din America de Nord și să-și înceapă turneul în Marea Britanie în octombrie.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.