Sari la conținut

Prințesa Diana s-ar fi iubit cu un ARTIST celebru. Informația ȘOCANTĂ care a zguduit Casa Regală!

Prințesa Diana s-ar fi iubit cu un ARTIST celebru. O prietenie bună poate fi uneori confundată cu altceva. Un artist celebru știe foarte bine ce înseamnă asta.

În ciuda faptului că au trecut aproape ani buni de când Diana din Wales a murit, zvonurile în legătură cu presupusa relație dintre Bryan Adams și Lady Di rămân încă un mister.

Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana a facut dezvaluiri incredibile despre cum il ajuta pe celebrul cantaret sa se furiseza in Palatul Kensington, la Lady Di.

Mai mult decat atat, Cecile Thomsen, fosta iubita a lui Bryan Adams, a asigurat presa ca si ea era pusa in tema cu privire la aventura pe care artistul a avut-o cu Printesa Diana in anul 1996:  „Știam că Diana a avut o aventură cu Bryan.”

Prințesa Diana s-ar fi iubit cu un ARTIST celebru. ”Bryan îl știa pe Paul Burrell foarte bine. Paul făcea parte din anturajul apropiat al lui Bryan. El este și cel care i-a făcut cunoștință lui Bryan cu Diana”, a mai declarat aceasta. ”Relația mea cu Bryan a fost una cu suișuri și coborâșuri, iar aventura lui Bryan cu Diana cu siguranță nu a făcut-o mai ușoară”, a adaugat Cecile.

In plus, se pare ca Bryan Adams ar fi compus si o piesa, al carei nume este acelasi cu al Printesei, prin care isi declara dragostea pentru aceasta:  ”Prima oară când te-am văzut erai pe coperta unei reviste. Apoi, ai apărut pe ecranul televizorului meu. Știam că trebuia să fii a mea. Ziua în care te-ai căsătorit cu el – Aproape că mi-am pierdut mințile” – acestea fiind o parte din versurile melodiei ‘Diana’.

Ce spune Bryan Adams despre Prințesa Diana

Există multe zvonuri că tu și prințesa Diana ați fost cândva implicați romantic. Majordomul a spus că te strecurai în Palatul Kensington. Cum ai defini relația ta cu Prințesa Diana?”, a fost întrebat Bryan Adams în cadrul unui interviu.

Adams, păstrând calmul, a răspuns că erau doar foarte buni prieteni. „Nu m-am strecurat, ci doar am intrat”, a vrut el să clarifice. Se pare că răspunsul nu a fost de ajuns și jurnalistul a insistat: „Prieteni cu drept la atingere?”. Încă o dată, menținându-și poziția, a artistul a reafirmat: „Doar prieteni buni”, scrie ABC.es.

https://www.youtube.com/watch?v=Ps2BIWHrEu4&t=77s

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel