vineri, iunie 2, 2023

Prințul Harry a avut o conversație aprinsă cu Charles al III-lea în noaptea dinaintea încoronării. Ce și-au spus unul altuia?

Deși credeam că Harry nu a avut niciun contact cu tatăl și fratele său în timpul încoronării lui Charles, se pare că o sursă apropiată ducelui de Sussex tocmai a confirmat că fiul cel mic al lui Lady Di și monarhul au purtat o conversație, una care se pare că ar fi putut fi destul de aprinsă, întrucât între cei doi există încă mari diferențe.

Te-ar mai interesa: Semne incipiente ale cancerului de sân. La ce treb...

Harry a vorbit cu tatăl său cu câteva ore înainte de încoronare

Potrivit expertului regal Nick Bullen pentru Us Weekly, prințul Harry și Charles s-au întâlnit în noaptea dinaintea încoronării, imediat după ce ducele de Sussex a aterizat la Londra.


Ce s-a întâmplat cu Harry și Charles în timpul acestei conversații?

Nu se știe exact ce și-au spus unul altuia și care a fost rezultatul final al acestei discuții, dar, judecând după rezultate și după fuga rapidă a lui Harry din Londra, se crede că a fost o conversație destul de ciudată și aprinsă.

Cu toate acestea, familia regală a sperat că ducele de Sussex va rămâne mai mult timp pentru a lua parte la festivitățile de încoronare a lui Charles al III-lea.

Te-ar mai interesa: Exerciții simple care cresc toleranța la durere. R...

„Înțeleg că nu a avut nicio interacțiune cu Prințul William și Kate Middleton, dar a avut o conversație cu tatăl său în noaptea precedentă”, a declarat expertul regal.

„Toată lumea știa că intenționa să se întoarcă acasă, dar cred că a existat o speranță că ar putea lua parte la unele dintre sărbătorile de familie de la palat. Așadar, cred că a existat o tristețe că nu a făcut parte din acea zi mai plină, dar, știți, toată lumea știa că urma să plece cu acel avion”, a adăugat el.

Te-ar mai interesa: Ce simți când inima nu primește suficient sânge. S...

De ce nu a vrut Harry să rămână mai mult timp la Londra?

Potrivit rapoartelor, prințul Harry nu a vrut să rămână prea mult timp la Londra, deoarece soția sa Meghan Markle și copiii lor îl așteptau acasă pentru a sărbători ziua de naștere a lui Archie. El a promis că va ajunge la timp pentru a-și înveli fiul înainte de culcare și pur și simplu nu putea să-i dezamăgească.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private