marți, decembrie 6, 2022

Sosirea pe tron ​​a regelui Charles al III-lea a fost un moment de reflecție pentru Regatul Unit. Dorința acestuia de a continua monarhia în anumite circumstanțe par să indice un punct de cotitură pentru regalitate, tocmai când Prințul Harry și Meghan Markle sunt mai îndepărtați ca niciodată de familia regală.

În ultimele zile s-a aflat că monarhul Angliei dorește să acorde titluri regale copiilor ducilor de Sussex. Cum spa întâmplat asta?

Te-ar mai interesa: Șofer de ambulanță, înjunghiat în casa celui pe ca...

Meghan Markle și Prințul Harry și-au dat demisia din familia regală în 2021

La începutul lui 2021, Meghan Markle și Prințul Harry și-au anunțat oficial decizia de a renunța la atribuțiile regale și de a se muta în Statele Unite. Și-au luat rămas bun de la familia regală, la fel și copiii lor, Archie și Lilibet Diana.

De atunci, au stat departe de orice implică regalitatea britanică, cu excepția evenimentelor de familie precum Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a și moartea ei ulterioară pe 8 septembrie a acestui an. Abia cu această ultimă ocazie au fost de acord să meargă împreună cu prinții de Wales în afara palatului pentru a-i întâmpina și asculta pe cei îndoliați pentru moartea suveranului.

Te-ar mai interesa: Secretul longevității celei mai frumoase bunicuțe ...


Regele Carol al III-lea ar putea acorda titluri regale pentru Archie și Lilibet

Katie Nicholl, autoarea cărții „The New Royals”, a dezvăluit că regele Carol al III-lea ar fi dispus să acorde copiilor lui Meghan Markle și prințului Harry titluri regale doar dacă respectă o condiție, întrucât a asigurat că „titlurile sunt de cea mai mare importanță pentru rege și nu le va preda ușor”.

Condiția regelui Carol al III-lea

Pentru ca cei doi nepoți ai regelui Carol al III-lea să aibă dreptul la titluri nobiliare, părinții lor, Meghan Markle și Prințul Harry, trebuie să respecte instituția regală. Această decizie vine pe fondul controverselor legate de viitoarea publicare a memoriului Ducelui de Sussex și producerea serialul Netflix despre căsătorie.

Te-ar mai interesa: Doliu la Hollywood. O cunoscută actriță a murit di...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private