duminică, noiembrie 27, 2022

După ruptura dintre familia regală britanică și prințul Harry , care împreună cu Meghan Markle au pornit în căutarea unui nou stil de viață, mult mai liber, se pare că lucrurile nu au mers așa cum se aștepta fiul cel mic al regelui Charles al III-lea, din moment ce multe dintre privilegiile de care se bucura au fost pierdute împreună cu titlul său nobiliar.

De ce prințul Harry este nemulțumit de Meghan Markle?

Potrivit Radar Online, popularitatea tânărului prinț nu a fost un succes (sau cel puțin nu cum era obișnuit) în California, din moment ce mulți dintre celebrii de la Hollywood nu sunt interesați să aibă o relație apropiată cu fiul lui Charles.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 28 Noiembrie – 4 Decembrie. Vo...

În perioada în care locuia în Anglia, vedete importante aveau gesturi amabile față de fostul membru al familiei regale, însă acele vremuri au rămas doar o amintire.

Înainte ca Prințul Harry să-și cunoască soția, obișnuia să aibă probleme din cauza exceselor sale. În urmă cu câțiva ani, a fost surprins gol în Las Vegas, în compania unei tinere dansatoare exotice și a stat mult timp sub influența alcoolului.

Astăzi este un bărbat diferit căruia se pare că îi place să fie un soț și un tată bun; Potrivit prietenilor apropiați, ei cred că aceste mari schimbări sunt datorită lui Meghan Markle, care i-ar fi interzis soțului ei să bea cafea pentru a-l duce la nivelul său maxim de bunăstare.

Te-ar mai interesa: Rugăciuni puternice către Sfântul Andrei. Te ocrot...


De ce a renunțat Harry la alcool, ceai și cafea?

Pentru a ne atinge bunăstarea, de multe ori trebuie să facem anumite sacrificii, cum ar fi să scapăm de alcool, junk food, cofeină, fumat sau excese. La acest lucru Meghan Markle se pricepe de minune, mai ales că a condus un site de stil de viață înainte de a se căsători cu actualul ei soț.

Așa i-a schimbat Meghan Markle viața prințului Harry

La întâlnirea cu Harry, ducesa de Sussex a decis să-i împărtășească stilul ei de viață, trucuri și sfaturi, care se pare că au făcut o schimbare semnificativă în viața Prințului Harry, care arată mult mai bine decât înainte de a se întâlni cu actrița.

Te-ar mai interesa: 27 noiembrie, zi de mare sărbătoare! Ce NU este bi...

Prințul Harry, care avea o reputație de petrecăreț, a renunțat la alcool din empatie când Meghan era însărcinată cu Archie, dar acum bea seltzer în loc de cofeină, potrivit Sunday Express.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private