Sari la conținut

Val de critici pentru Regele Charles. Gestul i-a șocat pe fanii lui Meghan și Harry

Săptămâna aceasta, Palatul Buckingham a anunțat data oficială a încoronării regelui Carol al III-lea. Ceremonia va avea loc pe 6 mai la Westminster Abbey din Londra, în aceeași zi în care și fiul lui Meghan și al lui Harry, Archie, împlinește 4 ani. Acest lucru a stârnit un val de comentarii în mediul online.

Regele Carol al III-lea va avea încoronarea în aceeași zi cu ziua de naștere a lui Archie

După ce s-a dezvăluit când va avea loc încoronarea regelui Carol al III-lea, zeci de persoane au apelat la rețelele de socializare pentru a-și da cu părerea despre această problemă, inclusiv un cunoscut expert regal, care a încurajat criticile la adresa noului monarh după ce a asigurat că Archie este prea tânăr pentru a considera personal faptul că bunicul său a ales data zilei sale de naștere pentru a îndeplini ritualul respectiv.

Experta regală Angela Levin a răspuns direct pe rețelele de socializare la comentariile fanilor lui Harry și Meghan, care au sugerat că regele Carol al III-lea a greșit să aleagă 6 mai ca dată a încoronării sale, deoarece ziua „aparține lui Archie”.

Citeste si:

„Va împlini patru ani pe 6 mai, așa că este prea tânăr pentru a-și face griji pentru asta. Contează cadourile și tortul”, le-a răspuns fanilor expertul regal, declanșând un val imens de critici la adresa ei și noul monarh.

Regelui Charles este acuzat că a umbrit ziua de naștere a lui Archie

„Adevărul este că Charles își comunică lipsa de respect față de cel de-al doilea fiu cu fiecare șansă pe care o are. Astfel de părinți sunt abuzivi”, a scris un utilizator sub postarea lui Levin.

Archie s-a născut la Spitalul Portland, din Londra, pe 6 mai 2019. Având în vedere relația proastă pe care Harry o are cu tatăl său, se crede că Carlos III nu este deloc apropiat de copiii ducilor de Sussex, așa că , nu l-ar deranja prea tare să rateze ziua de naștere a nepotului tău.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.