Sari la conținut

Proaspătă mămică, revoltată de mâncarea primită în spital. „Cum să nu înnebunești când vezi atâta dezinteres și nesimțire?”

Proaspătă mămică, revoltată de mâncarea primită în spital. „Cum să nu înnebunești când vezi atâta dezinteres și nesimțire?”

Problema mâncării oferită bolnavilor este un subiect care iscă controverse și polemici, oricând și oriunde. Fie pacienții au parte de alimente ce pot fi consumate cu greu, fie sunt insuficiente pentru nevoile lor.

În multe spitale din țară, micul dejun este o variantă destul de sărăcăcioasă, iar medicii susțin că nu aduce niciun aport unui bolnav care, oricum, ar avea nevoie de alimente diferite și de un meniu personalizat, în funcție de nevoi.

Varianta ideală ca fiecare pacient, în funcție de nevoi și de diagnostic, să poată beneficia de o masă personalizată, pare, în acest moment, lucru imposibil de pus în practică, în România.

Asta a primit de mâncare o proaspătă mămică, la Spitalul Municipal București. Soțul ei s-a revoltat: "Cum să nu înnebunești?” 813971

Proaspătă mămică, revoltată de mâncarea primită în spital. „Cum să nu înnebunești când vezi atâta dezinteres și nesimțire?”

Recent, postarea pe Facebook a unei proaspete mămici a reaprins această controversă legată de masa pe care o primesc pacienții în spitalele din România.

Astfel, o mamă internată la Spitalul Municipal din București a fost șocată de mâncarea primită imediat după ce a născut.

Soțul său a fost revoltat să afle ce primește soția sa de mâncare la Spitalul Municipal București și a făcut totul public pe Facebook.

Omul a fotografiat meniul de dimineață, iar imaginile au ajuns virale. În ele, se vede o caserolă care conține trei felii de pâine cu o lingură de gem, un triunghi de brânză topită şi o bucată mică de unt.

„Mâncare de la Spitalul Municipal București pentru soția mea și pentru restul mămicilor ce au născut de curând și ar trebui să alăpteze, poftim să trăiești în România și să plătim asigurări??

Cum ca tată al copilului sau ca orice alt părinte să nu înnebunești când vezi atâta dezinteres și nesimțire, cum !?”, a spus bărbatul pe Facebook.

După cum era de așteptat, mai multe persoane at confirmat această situație tristă, similară în atât de multe spitale din ţară:

„La Pitești îți dau o cana de ceai sau lapte , margarina și gem ( cutiuțe micuțe) și o felie mai grosuta de șuncă, un ou fiert, depinde ce au. Cam peste tot în România găsim așa masa”, a fost comentariul unui internaut.

„Așa îi și la Spitalul Municipal Slobozia Ialomița un meniu de bătaie de joc față de mămicile ce nasc acolo și nu numai.Asta e sistemul!”, a comentat o altă persoană.

„Acum am născut și eu la Timișoara, și la fel era dimineața un cub de unt, un pahar de ceai (apă chioară) și o pâine pt toată ziua…e vai mama ei țară”.

„Pușcăriașii sunt mai respectați!”

„Nici la Constanța nu-i mai prejos!”, sunt doar câteva dintre comentariile românilor de pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel