vineri, iunie 2, 2023

Probleme mari de sănătate pentru doi bebeluşi de naţionalitate română din Ucraina. Acum au apărut primele informații despre problemele de sănătate ale celor doi bebeluși. Medicii intervin de urgență.

Probleme mari de sănătate pentru doi bebeluşi de naţionalitate română din Ucraina. Medicii intervin de urgență

Doi bebeluşi de naţionalitate română din Ucraina, cu probleme de sănătate, au fost aduşi în ţară seara trecută, prin cooperarea serviciilor medicale din cele două state.

Un băieţel de cinci zile şi o fetiţă de 14 zile au fost transportaţi cu o ambulanţă ucraineană până la punctul de frontieră cu România, în Vama Siret, fiind apoi predaţi echipajelor SMURD, aflate la faţa locului.

Te-ar mai interesa: Oboseala persistentă poate fi un semn al bolilor d...

De la SMURD Oradea, detaşat la Siret, medicul Alin Suciu spune că cei doi copii au fost transportaţi la maternitatea din Cernăuţi.

„Au fost luaţi din maternitatea din Kiev, transportaţi la maternitatea din Cernăuţi, prin intermediul Consulatului am fost contactaţi astfel încât să putem acorda îngrijre medicală şi transfer. Ambii copii au suferinţe încă de la naştere, motiv pentru care este absolut necesară asistenţa medicală pe durata transportului”.

Între timp, au ajuns în ţară şi părinţii copiilor, care au plecat spre Timişoara şi Bucureşti, la spitalele unde au fost internaţi copiii lor, potrivit RRA.

Te-ar mai interesa: 7 boli pe care poți să le moștenești de la părinți...


Putin nu poate fi oprit

Din nefericire, Vladimir Putin nu are de gând să pună punct războiului. Au apărut noi informații despre planurile liderului de la Kremlin, dar și despre modul în care președintele Rusiei ar putea să fie oprit.

Într-un interviu acordat pentru CNN, Vladimir Kara-Murza, un cunoscut opozant al regimului lui Vladimir Putin, a vorbit despre posibilitatea încetării agresiunii ruse în Ucraina.

Te-ar mai interesa: Laptele este mai hidratant decât apa. Studiu surpr...

Acesta susține că președintele Rusiei nu poate fi oprit, decât dacă va fi eliminat de la putere. El a mai adăugat că Putin ocupă funcția de președinte de peste 22 de ani, iar în tot acest timp a ucis oameni, pe unii i-a arestat și totodată a și atacat societatea civilă din Rusia, dar și alte țări.

„Nimic nu-l va opri pe Putin. Singurul final strategic al crizei ar fi acela în care Vladimir Putin nu mai e la putere în Rusia. Este singura soluție strategică. Știm cine este el. Este la putere de peste 22 de ani. A ucis, a băgat oameni la închisoare. A atacat societatea civilă din Rusia.

Te-ar mai interesa: „Părinții mei nu mă iubesc!”: 6 motive pentru care...

A atacat alte țări. A pus botniță presei independente. Acum, vedem catastrofa umanitară pe care a dezlănțuit-o în mijlocul Europei”, a spus acesta.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private