vineri, august 19, 2022

După o lungă suferinţă, Mircea Albulescu s-a stins la spitalul Floreasca la 81 de ani.

Dr. Bogdan Opriţa, purtător de cuvânt spitalul Floreasca, a declarat cum au fost ultimele momente din viaţa marelui actor: “A fost internat joi după-amiază în stare foarte gravă şi a murit la ora 1:00. Familia a insistat ca echipa de medici să nu ofere detalii suplimentare despre moartea marelui actor.”

Te-ar mai interesa: Tratați urgent Chlamydia înainte ca aceasta să pro...

Problemele cardiace, dar şi diabetul, i-au fost fatale marelui actor, al căruit trup va fi depus sâmbătă la Teatrul Naţional.

Într-ununl dintre ultimele sale interviuri, Mircea Albulescu spunea: ”„Aştept moartea, sunt tot mai aproape de ea, e cea mai grea aşteptare. Soţia mea a încetat din viaţă acum câţiva ani, dar de ceva vreme o simt tot mai des prin casă, mă ceartă adesea, că sunt dezordonat, că de ce pun aia colo sau dincolo. Poate că e tot mai prezentă pentru că mă apropii şi eu de lumea de dincolo, de lumea ei”, adăugând „e bine în viaţa asta, ca actor, să dispari când trebuie, cât eşti pe val.  Dumnezeu are o înțelegere cu mine. I-am spus: «Doamne! ». Și Dumnezeu știi ce mi-a zis: «Da, mă!». Asta înseamnă că s-ar putea să am un noroc cu Dumnezeu. I-am spus: «Ia-mă pe nepusă masă»”

Te-ar mai interesa: Un asteroid imens se îndreaptă cu viteză spre Pămâ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private