marți, decembrie 1, 2020
Irina Lungu

În frenezia pregătirilor de toamnă, tot mai mulţi părinţi uită că şi sistemul imunitar al copiilor trebuie pregătit pentru sezonul rece şi reîntoarcerea în colectivitate.

Cristina Vladu

 

Pentru a crește rezistența la îmbolnăviri și a puterii de concentrare, specialiştii recomandă copiilor curele cu produse apicole. Iată la ce sunt bune acestea:

MIEREA stimulează imunitatea

Conține peste 415 substanțe diferite: zaharuri, enzime, vitamine, minerale, flavonoide, acizi organici, componente aromatice, pigmenți, polifenoli, aminoacizi și altele. Are proprietăți antibacteriene, antiinflamatorii, imunomodulatoare, antioxidante.

PROPOLISUL este cel mai puternic remediu antiinfecțios

Prin multitudinea de principii active constituente, are proprietati antivirale, antiparazitare, antiinflamatorii, imunomodulatoare, antioxidante. Este activ pe nu mai puțin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite și 30 de tipuri de virusuri, inclusiv varietățile lor.

POLENUL, stimulent general al organismului

Polenul crud este cu până la 40% mai activ decât cel uscat. Este un superaliment care conține o multitudine de vitamine, minerale, proteine, enzime, acizi grași, glucide, antioxidanți. Este stimulent general al organismului, energizant, antioxidant, remineralizant.

LĂPTIȘORUL DE MATCĂ activează celulele stem

Lăptișorul de matcă este un superconcentrat de factori nutriționali, cu rol stimulent al celulelor stem și al imunității, crește performanța și rezistența organismului, are rol în menținerea normală a funcțiilor cerebrale.

Parteneri