Sari la conținut

Prof. Ciurea: „În corp avem o proteină în formă de cruce”

neurochirurgul vlad ciurea
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
Vlad Ciurea

Profesorul Vlad Ciurea a vorbit la Antena 3 despre existența unei proteine în forma de cruce existentă în corpul uman, care are rolul de a ne ajuta în relaţia cu viaţa şi Dumnezeu.

În momentul în care a fost întrebat dacă oamenii s-ar lăsar mai ușor în mâinile lui Dumnezeu dacă ar pricepe semnificația acestei proteine în formă de cruce din organism.

„Da, sigur avem această proteină sub formă de cruce și există și în timpul pandemiei. A fost vizualizată și continuă s-a spus uite că avem această proteină poate ne salvează.

Orice lucru ne salvează un gând bun, o vorbă bună, armonia această proteine, totul ne salvează pentru că trecem prin momente grele, în general, nu e prima dată, vom mai trece.

A avut perioade şi mai grele această nație și am supraviețuit. Dumnezeu ne pune la încercare. Rezistăm sau evadăm, sau rezistăm pe cruce sau ne ascundem?

Deci nu trebuie să evadăm, nu trebuie să depunem armele jos. Demisia de la viaţă e cea mai proastă soluție”, a spus profesorul Alexandru Vlad Ciurea în emisiunea De-a viaţa ascunselea de la Antena 3 CNN.

Cât de sănătos este consumul de slănină cu ceapă

Profesorul Vlad Ciurea a fost întrebat în cadrul unei emisiuni cât de sănătos este consumul de slănină cu ceapă. Iată răsăunsul neurochirurgului.

„Noi trebuie să mâncăm, în special, ce am învățat să mâncăm în copilărie. Acele prime elemente se implementează în celule noastre și cer”, spune Prof. dr. Vlad Ciurea.

„Degeaba ardeleanului eu îi duc pe masă cele mai formidabile feluri de pește, de fructe de mare, că ardeleanul zice: No, apoi pentru mine cel mai bun pește e porcul!”

Nu poți, pentru că schimbi structura. Este foarte greu, mai trebuie o generație ca să ne educăm, iar noi de aici mâncăm într-un anumit fel. E foarte greu să schimbi alimentația. În primul rând, alimentația sănătoasă pe care o știm și o credem este alimentația pe care o cere organismul și suntem, mai mult sau mai puțin, sclavii acestei alimentații.

Răspunsul este: un echilibru. Să știm ce ne face rău! Tuturor ne place slana cu ceapă. Tuturor! Dar totul cu măsură! Acesta este răspunsul, să ții lucrurile în echilibru! Și să știi clar, că și vârsta contează, că la o anumită vârstă arzi mai mult, la alta mai puțin”, a spus neurochirurgul Vlad Ciurea.

Profesorul Vlad Ciurea a vorbit în nenumărate rânduri despre alimentele care fac rău creierul. Există un produs care ocupă primul loc pe această listă!

Potrivit Antena 3, neurochirurgul Vlad Ciurea spune că a folosit ani de zile zahăr şi l-a eliminat treptat. Profesorul a declarat că în general foloseşte miere şi îşi ia aportul de zahăr din fructe.

„Toate aceste glucide în formă excesivă nu fac bine celulei nervoase”, a avertizat Vlad Ciurea, adăugând că şi sarea excesivă dăunează.

Vlad Ciurea: Zahărul, alimentul pe care să nu-l consumi niciodată!

„Toate tocăturile, eu vorbesc de creier nu de burtică, burtica e foarte fericită, toate tocăturile fac rău. Toți cârnații ăia grași și așa mai departe. Toate sarmalele chiar. (…) Tot sângele se duce în abdomen, acolo începe o digestie grea de tot”, a mai spus Alexandru Vlad Ciurea la Sinteza Zilei.

 

Prisăcaru Theona

Mi-am descoperit pasiunea pentru jurnalism in urma cu mai mulți ani si pot spune ca profesia nu este deloc usoara, ci extrem de solicitanta, plina de dinamism, care aduce noi provocari in fiecare zi. Totodata, implica si o doza mare de responsabilitate. Va multumesc atat pentru aprecierile voastre, cat si pentru criticile constructive!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel