Sari la conținut

Prof. dr. Vlad Ciurea: „Noi provocăm cancerul!” Ce anume duce la declanșarea acestei boli îngrozitoare?

Celebrul profesor universitar și neurochirurg a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar, unde a susținut că  ”noi provocăm cancerul” prin obiceiurile nesănătoase pe care le avem. ”Noi, pentru că noi facem totul să distrugem această lume, să o infectăm, să o poluăm, să o distrugem, să ne distrugem copiii și să apară asemenea boli!”

”Creierul nostru este programat la Breaking News?” a fost întrebarea la care renumitul profesor a răspuns în podcastul lui Mihai Morar. ”Creierul nostru nu este adaptat și nici nu este bine să îl adaptăm la Breaking News. Vă dați seama? E cam si cum ar intra o săgeată!”.

Panica plecată din creier dezechilibrează întreg organismul.

”Eu nu dau drumul la Breaking News și la toate aceste știri pentru că este clar că mă încarcă în mod negativ. Această panică nu duce la nimic bun! Panica plecată din creier dezechilibrează întreg organismul. Și în tiroidă și la inimă, persoane care vin cu palpitații, nu mai spun tulburări intestinale, nu se pot concentra, nu mai văd bine, nu mai pot să își desfășoare activitatea, este noțiunea de panică.

Sfaturile de aur a specialistului pentru a ține boala la distanță

„Primul sfat este să încercați pe toate planurile să vă mențineți o viață calmă, liniștită, să luați informațiile corecte!

Al doilea: Trebuie să ne menținem stilul de viață corect și în mod normal cu un ritm de viață corect!

Apoi trebuie să ne alimentăm, să bem apă, ca să rezistăm la tot ce se întâmplă.

Și al patrulea trebuie să ne continuăm activitatea intelectuală pe care o avem în mod normal!”, spune profesorul Vlad Ciurea.

„Informația pe care o primim se răspândește în tot creierul și în tot corpul!”

„Informația pe care o primim se răspândește în tot creierul și în tot corpul. Este dovedit, toți au spus că starea de bine, de optimism, creează anumite substanțe care evoluează spre bine sau spre rău.

Chiar un savant, prof. academician. dr. Leon Dănăilă a folosit și o frază în direcția aceasta: starea de negativism, de pesimism, duce la scăderea imunității organismului și duce la acel lucru groaznic de boli neurodegenerative: Alzheimer, demență, Parkinson și la bolile neoplazice, adică cancere”, a declarat medicul neurochirurg Vlad Ciurea.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: