Sari la conținut

Prof. Dulcan: Avem nevoie de încărcare energetică. Populația este deja, în mare parte, epuizată

Prof. Dulcan: Avem nevoie de încărcare energetică. Populația este deja, în mare parte, epuizată.

Ce trebuie să facem pentru a ne menține calmul, în această perioadă îmbâcsită cu vești rele? Profesorul Constantin Dulcan ne avertizează că noi tindem să ne epuizăm înainte ca un lucru rău să se întâmple, iar sănătatea noastră este pusă în pericol.

Prof. Dulcan: Avem nevoie de încărcare energetică. Populația este deja, în mare parte, epuizată

Cel mai important lucru este păstrarea liniștii interioare, făcând ceea ce ne place mai mult. Pentru a ne menține calmul în această perioadă atât de tulbure și cu atât de multe vești proaste, profesorul Constantin Dulcan ne spune ce avem de făcut în acest sens.

„Suntem într-un moment foarte dificil, cu mari riscuri și în primul rând trebuie să ne menținem calmul. Acest pericol ar putea fi evitat dacă am găsi înțelepciunea să surmontăm toate neînțelegerile lumii. Dar de aici și până la riscul de a se extinde la nivel mondial este o mare distanță și nimeni nu cred că dorește asta.

Eu zic să ne păstrăm calmul. Să fim cât se poate de liniștiți, pentru că dacă noi ne epuizăm deja dinainte de a întâmpina acest pericol, de a veni acest pericol, este fără îndoială că atunci sănătatea noastră este pusă și ea în pericol.

Din nefericire, venim după o pandemie în care oamenii din nou au teama de boală, știm foarte bine, a fost incluși în acel lockdown, au suportat toate rigorile legilor de atunci.

Și eu cred că din punct de vedere al energiei psihice, al răbdării, al posibilitățile noastre de adaptare care se numește reziliență de fapt de toate mea vorbește despre asta din capacitatea de a te adapta la stres cât se poate de rapid.

Din punctul ăsta de vedere este un moment nefericit, populația noastră este deja în mare parte epuizată și avem nevoie, cu alte cuvinte, de încărcare energetică.

E nevoie să ne rugă. În afară de Dumnezeu, cine ne mai poate salva?

Avem nevoie să ne facem măcar micile noaste bucurii. Noi nu putem evita stresul, stresul înseamnă o chimie care este nocivă pentru organism, dar putem să ne facem fiecare din casa noastră o nișă în care cel puțin în acel moment în care să încercăm să trăim sentimentul de bucurie, sentimentul de satisfacție.

Și sigur că da, e nevoie să ne rugăm, e nevoie să înălțăm privirea la nivel de univers. În afară de Dumnezeu, pe lumea asta cine mai poate salva?

Spune că suntem prea mulți. Nu e adevărat, nu este adevărat. Noi putem hrăni Terra dacă aceste bunuri s-ar distribui într-o manieră în care să fie covenabilă tuturor, fără niciun fel de teamă”, a declarat profesorul Constantin Dulcan, potrivit Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel