miercuri, iunie 16, 2021

Prof. Sucharit Bhakdi, avertisment grav către toți părinții lumii: „Dacă faceți acest vaccin copiilor, faceți o crimă!”

România este prima țară din Uniunea Europeană care a început vaccinarea copiilor

între 12 și 16 ani. Cu toate acestea, perspectiva vaccinării copiilor anti-covid naşte controverse în mai multe țări din lume.

Specialistul thailandez-german în microbiologie și epidemiologie a infecțiilor, prof. univ. dr. med. Sucharit Bhakdi, a condus Institutul de Microbiologie și Igienă Medicală de la Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz timp de 22 de ani.

De-a lungul anilor, a lucrat în îngrijirea, cercetarea și îndrumarea  a zeci de mii de pacienți. A publicat peste 300 de lucrări în domeniile imunologiei, bacteriologiei, virologiei și bolilor cardiovasculare. Pe lângă numeroase premii, i s-a

acordat Ordinul de Merit al statului Renania-Palatinat, un land în sud-vestul Germaniei.

Dr. Sucharit Bhakdi, leading German virus expert warned against vaccines and blood cloth to no avail, Herland Report

Prof. Sucharit Bhakdi, avertisment grav: „Dacă faceți acest vaccin copiilor, faceți o crimă!”

Sucharit Bhakdi a făcuit recent un apel într-o filmare-avertisment care durează mai puțin de două minute și care a devenit virală.

„Numele meu este Sucharit Bhakdi, sunt medic și om de știință. Acest glonț magic, vaccinul, ar trebui să vă determine sistemul imunitar să declanșeze acțiunea de combatere a virusului. Am avut întotdeauna o îngrijorare profundă că această acțiune ar putea declanșa reacții în lanț care ar

duce la formarea de cheaguri de sânge în vase, cheaguri pe care nimeni nu le poate vedea.

Dar cărora le veți putea simți acțiunea, dacă vor ajunge să se formeze în creierul vostru. Iar acest lucru se va întâmpla prin dureri severe de cap, greață, vărsături, paralizie și atât de multe alte simptome, pe care atât de mulți oameni le-au raportat.

Cum să ne dăm seama de asta? Există o determinare de laborator a D-dimerilor, iar dacă nivelul acestora crește în sânge este dovada că cheagurile de sânge se formează în vasele voastre sanguine.

De curând, mai mulți medici germani au măsurat D-dimerii

din sângele pacienților înainte de vaccinare și în zilele de după vaccinare, indiferent de simptome. Aceștia au constatat că declanșarea formării cheagurilor sunt evenimente foarte frecvente, în cazul tuturor acestor vaccinuri. Ceea ce înseamnă că atunci când vă faceți acest vaccin, vă supuneți corpul unei potențiale reacții letale.

Prin urmare, reomand cu tărie oamenilor să nu își facă această injecție. În cazul în care doriți, puteți să vă faceți (vaccinul anticovid, n.e.), ca adult. Dar trebuie să realizați că vă supuneți unei amenințări.

Dar nu îi vaccinați (cu acest vaccin, n.e.)

pe copii, deoarece aceștia sunt lipsiți de orice posibilitate de  a se apăra singuri! Dacă faceți acest vaccin copilului vostru, faceți o crimă!”, a spus

Scrisoare deschisă pentru EMA: Există îngrijorări serioase că aprobarea vaccinurilor constituie „experimentare umană”

Pe 1 martie, medicul Sucharit Bhakdi se afla printre oamenii de știință care au semnat o scrisoare deschisă adresată Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) prin care solicitau răspunsuri la întrebări urgente de siguranță cu privire la vaccinurile anti-covid sau să retragă autorizația vaccinurilor.

„Există îngrijorări serioase cu privire la faptul că aprobarea vaccinurilor anti-covid de către EMA a fost prematură”, se arăta în scrisoare.

Scrisoarea descrie consecințele potențiale grave ale tehnologiei vaccinului anti-covid, avertizarea cu privire la posibile reacții autoimune, anomalii ale coagulării sângelui, accident vascular cerebral și sângerări interne, „inclusiv în creier, măduva spinării și inimă”. Autorii solicită dovezi că fiecare pericol medical subliniat „a fost exclus în modelele pre-clinice de animale cu toate cele trei vaccinuri înainte de aprobarea lor pentru utilizare la om de către EMA”.

„În cazul în care toate aceste dovezi nu vor fi disponibile, solicităm retragerea aprobării pentru utilizarea vaccinurilor pe bază de gene până când toate problemele de mai sus vor fi abordate în mod corespunzător prin exercitarea diligenței de către EMA”, sciau autorii. 

Scrisoarea îi era adresată lui Emer Cooke, directorul executiv al EMA, și a fost trimisă pe 1 martie 2021. Scrisoarea a fost trimisă și către președintelui Consiliului Europei și președintelui Comisiei Europene.

„În principiu, susținem utilizarea de noi intervenții medicale. Cu toate acestea, există îngrijorări serioase, inclusiv, dar nelimitate la cele subliniate mai sus, că aprobarea vaccinurilor COVID-19 de către EMA a fost prematură și nesăbuită și că administrarea vaccinurilor a constituit și încă constituie „experimentare umană” , care a fost și încă încalcă Codul de la Nürnberg”, se mai arată în scrisoare. 

Ultimele stiri

Parteneri