vineri, iunie 9, 2023

O prezicătoare oarbă despre care se spune că a prezis 11 septembrie a făcut odată o predicție care sugera că un rus pe nume Vladimir ar putea deveni „Stăpânul lumii”, cred conspirațiștii.

Baba Vanga a murit la mijlocul anilor 90, dar în timpul vieții ei a dat multe profeții, dintre care unele au fost corelate cu evenimente din viața reală. Acum, în timp ce președintele rus își continuă invadarea Ucrainei și a amenințat cu război nuclear, cunoștințele misticului au ieșit din nou la lumină.

Potrivit BirminghamLive, într-o întâlnire cu scriitorul Valentin Sidorov, Baba Vanga a spus: „Toți se vor topi ca gheață, doar unul rămâne neatins – gloria lui Vladimir, gloria Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de el din cale și nu numai că va fi păstrat, ci va deveni și stăpânul lumii.”

Potrivit Daily Post, Baba Vanga a prezis un viitor glorios pentru Rusia cu o altă ocazie din timpul vieții ei.

Clarvăzătorul bulgar a prezis că Rusia va fi singura superputere a lumii.

Ea a făcut, de asemenea, o profeție înfiorătoare despre utilizarea armelor nucleare și al celui de-al treilea război mondial.

Experții din presa de stat rusă au avertizat deja despre războiul nuclear „universal” care ar putea ieși din conflictul din Ucraina.

Miercuri, ambasadorul adjunct al Rusiei la ONU, Dmitri Polyanski, a emis o amenințare tulburătoare la adresa națiunilor occidentale.

El a afirmat că dacă Rusia va fi „atacata” sau „provocată” de NATO, „suntem o putere nucleară, de ce nu?”

Întrebat la sediul ONU din New York dacă crede că aceasta este o afirmație legitimă, el a adăugat: „Nu cred că este corect să spun”.

„Dar nu este corect să amenințăm Rusia și să încerci să interferezi. Deci, atunci când ai de-a face cu o putere nucleară, desigur, trebuie să calculezi toate rezultatele posibile ale comportamentului tău.”

Cu o zi înainte, purtătorul de cuvânt al lui Putin a spus că președintele rus ar putea folosi arme nucleare pentru a elimina o „amenințare existențială”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private