miercuri, noiembrie 30, 2022

Profetul francez a prezis, în urmă cu 450 de ani, că anul acesta va fi un război de șapte luni; Ar trebui Elon Musk să fie îngrijorat?

Un „mare război” terifiant, care poate decurge din invazia rusă a Ucrainei, va lovi planeta în 2023, conform predicțiilor profetului francez Michel de Notre-Dame, mai cunoscut sub numele de Nostradamus, scrise în urmă cu mai bine de 450 de ani.

În plus, ghicitorul a mai anticipat, potrivit interpreților săi, că omul nu va coloniza Marte în următorii ani, ceea ce ar fi o veste proastă pentru miliardarul Elon Musk, unul dintre bărbații cei mai interesați să realizeze această companie spațială.

Te-ar mai interesa: Studiu. Interacțiunea cu câinii crește activitatea...

În cartea sa, Les Prophéties (Profețiile), care a fost publicată în secolul al XVI-lea, Nostradamus a prezis o serie de evenimente pentru secolele viitoare ale umanității. Unele dintre acestea, potrivit interpretărilor, au avut loc.


SAPTE LUNI DE UN MARE RAZBOI

Referitor la 2023, ceea ce a scris Nostradamus, născut în 1503, are legătură cu un război de amploare. „În cele șapte luni de Marele Război, oamenii vor muri din cauza răului săvârșit. Rouen, Evreux nu vor cădea.”, se arată într-un articol.

Potrivit experților consultați de presa britanică Daily Star, cuvintele lui Nostradamus se pot referi la un conflict care ar putea fi un al Treilea Război Mondial care ar apărea în urma conflictului din Ucraina.

Te-ar mai interesa: Medic urolog renumit: Majoritatea bărbaților igno...

Cronologia de șapte luni a conflictului poate părea o sursă de ușurare, dar având în vedere arsenalele și puterea nucleară pe care le au Statele Unite și Rusia, ar fi puține motive să fii optimist.

Iar mențiunea Rouen și Evreux, ambele orașe franceze care „nu vor cădea în fața regelui”, poate prezice că aceste orașe vor fi ferite de război, deși nu același lucru s-ar întâmpla cu Parisul.

Te-ar mai interesa: Bancnota piramidă și alte ritualuri magice care te...

Adio cuceririi lui Marte?

O altă frază a ghicitorului francez, pe care interpreții au încercat să le decodeze, este cea care spune că va fi o „eșec de lumină pe Marte”.

Acest lucru poate exprima faptul că planeta roșie va intra în mișcare retrogradă și va părea să se miște înapoi pe cer, dar s-ar putea referi și la faptul că eforturile umanității de a coloniza acea stea în sistemul solar sunt în zadar.

Te-ar mai interesa: Cele 3 simptome de CANCER la care trebuie să fii a...

Această scurtă predicție ar fi, dacă este adevărată, o veste devastatoare pentru unul dintre bărbații care depune cele mai multe eforturi pentru ca ființele umane să ajungă la suprafața marțiană, magnatul Elon Musk.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private