luni, martie 20, 2023

Profeții Nostradamus. Așa cum rezoluțiile de Anul Nou nu pot lipsi în fiecare an, nici previziunile lui Nostradamus pentru 2023, un filozof, doctor, matematician, astrolog și alchimist care a publicat o carte intitulată „Les Prohéties” („Profețiile”), nu pot aștepta.

După cum indică și numele, autorul a publicat predicții sub forma a 942 de catrene poetice care sunt oarecum ambigue, obscure și pline de metafore.

Te-ar mai interesa: Horoscop 20 martie. Astrolog: Este timpul să faci ...

Lui i se atribuie predicții precum incendiul Londrei din 1566, asasinarea lui Henric al IV-lea al Franței în 1619, moartea președintelui Statelor Unite ale Americii John F. Kennedy în 1963 și căderea Turnurilor Gemene din New York în atacurile asupra 11 septembrie 2001.

Profeții Nostradamus. Acestea sunt previziunile sale pentru 2023:

Un nou papă

Conform previziunilor francezilor, va avea loc o schimbare în figura cheie a Bisericii Catolice. Însuși Papa Francisc a confirmat într-un interviu acordat acestui ziar că și-a depus demisia „în caz de impediment din motive medicale”. În plus, Nostradamus a remarcat că „o persoană întunecată și foarte periculoasă” i-ar lua locul.

Te-ar mai interesa: Costurile tratamentelor pentru cancer vor atinge c...

Bombă nucleară

O alta previziune de temut este explozia unei bombe nucleare care va provoca o accelerare a schimbarilor climatice care va aduce si un mare episod de depopulare in Europa. Aceasta se dezvăluie în următoarea scriere: „Timp de patruzeci de ani curcubeul nu va apărea. Timp de patruzeci de ani se va vedea în fiecare zi. Pământul uscat va deveni mai uscat și se vor vedea inundații mari.”


Sapte luni de razboi

Nostradamus vorbește și despre „șapte luni ale marelui război”, care s-ar putea referi la războiul din Ucraina sau la un război și mai mare, al treilea război mondial. Scenariu foarte probabil dacă prognosticul anterior este îndeplinit, scrie ABC.

Te-ar mai interesa: Medic român celebru în SUA: Niciun medicament din ...

Marte

Profeții Nostradamus. În plus, savantul a notat în cartea sa că o lumină „ar cădea pe Marte”, care se poate referi la sosirea omului pe planeta roșie.

Instabilitate în Statele Unite

De asemenea, francezul a prezis că 2023 va fi o perioadă de mare instabilitate pentru Statele Unite din cauza marii deziuni din Statele Unite, cea mai puternică țară din lume. În acest sens, trebuie menționat că anul a început cu un conflict de desemnare a lui McCarthy ca nou președinte al Camerei Reprezentanților SUA.

Te-ar mai interesa: Fructele antiinflamatorii care pot întări vasele d...

O nouă ordine mondială

În cele din urmă, Nostradamus a subliniat că acest 2023 va crea „o nouă ordine mondială” datorită unirii unui bărbat și a unei femei. Cu ale căror forțe vor încerca să îmbunătățească situația în care se află lumea, dar nu vor reuși, conchide el.

Nu tot ce a scris Nostradamus în cartea sa de profeții numită „Secole astrologice” se împlinește și, de asemenea, uneori este greu de înțeles sau interpretat, deoarece folosește un limbaj criptic care nu este folosit în vremurile actuale.

Te-ar mai interesa: Mesaj important pentru o zodie. Numerolog: Simbolu...

Tosuși, sunt două profeții pentru 2023 care sunt înțelese și care s-ar putea concretiza într-un mod foarte posibil.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private