joi, septembrie 29, 2022

Profeție teribilă de la astrologi. A spus ce urmează să se întâmple în luna octombrie!

Din punct de vedere astrologic, unii nativi vor pierde tot până la vinalul acestui an. Vor vărsa lacrimi în luna octombrie. Află dacă și tu te afli printre ghinioniști.

Astrolog: Ghinionul stă și așteaptă liniștit la colț

Horoscop. Ghinionul stă și așteaptă liniștit la colț până când îi vine momentul să intre joc. Nu mai are mult de așteptat, deoarece luna octombrie se anunță a fi una devastatoare pentru unii nativi. Nici pe plan amoros nu stau mai bine. Peștii vor suferii mult.

Te-ar mai interesa: Gwyneth Paltrow, secretul unui trup perfect! Cum s...


Nativii care pierd tot în octombrie sunt cei născuți în zodia Pești

„Peștii vor avea parte de surprize neașteptate începând cu luna octombrie. Din păcate nu vor fi surprize plăcute, ci unele destul de dezamăgitoare. Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte numai de dezamăgiri, lacrimi și suferință. În luna octombrie ei vor cădea într-o depresie destul de urâtă care va contribui mult la pierderea lucrurilor importante din viața lor.

Norocul i-a părăsit pe acești nativi

Nici pe plan amoros nu stau mai bine. Peștii vor suferii mult, vor vărsa lacrimi amare și vor avea un final de an plini de lacrimi. Se pare că norocul i-a părăsit pe acești nativi și de din octombrie în colo viața lor va fi destul de întunecată. Se anunță o perioadă foarte grea pentru Pești”, potrivit spynews.ro.

Te-ar mai interesa: Câștigător al premiului Nobel: Acesta este aliment...

 

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziuni privind efectele lui Mercur retrograd asupra zodiilor.

„Toată perioada aceasta, până în luna noiembrie, din șapte în șapte zile, când ajunge Luna și completează aceste conjuncții mai turbulente, care mai ales pe cei care avem un program bine stabilit. Ne stresează că nu știm ce se întâmplă.

Sunt relaxați cei care nu se bazează pe anumite programe, oamenii liniștiți care să își trăiască viața așa cum vine. Venus este în zodia Leului, asta aduce multă bucurie, noroc, lecții noi de dragoste.

Te-ar mai interesa: Inovațiile medicale în tratamentul cataractei: pac...

Mercur, planeta mentalului și a comunicării, schimbă zodia pe 27 august. Trece din Fecioară în Balanță. Atenție la detalii, la amănunte. Lucrurile importante nu le trecem cu vederea. Marte intră în zodia Gemeni și o să stea până pe 25 martie. Atenție la viteză, la acte, la pierderi, la furturi”, a dezvăluit Cristina Demetrescu la un post TV.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private