Sari la conținut

Protejat împotriva Covid-19. Măști de protecție și teste rapide gratuite pentru elevii și cadrele didactice

Protejat împotriva Covid-19. Aproximativ 4 milioane de măști de protecție pentru copiii și adulții provenind din medii defavorizate sunt oferite de Protejat.ro, platformă online care oferă produse esențiale în lupta împotriva COVID-19.

Compania care deține platforma online, continuă seria de acțiuni de informare, educare și sprijinire a populației pentru protejarea împotriva noului coronavirus. Primele măști de protecție și teste rapide gratuite au ajuns deja în școlile din sectorul 6, în una dintre acțiunile declanșate de sprijin acordat persoanelor în lupta cu pandemia.

Protejat împotriva Covid-19. Sute de mii de produse gratuite oferite elevilor din medii defavorizate din școlile din sectorul 6

Protejat.ro s-a alăturat InfoCons, Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor, în campania socială ”Nimeni să nu fie uitat! Ajută-ne ca să-i ajutăm!”, oferind sprijin persoanelor defavorizate în lupta împotriva COVID-19.

”Noi, Protejat.ro, venim în sprijinul mediilor defavorizate printr-o sponsorizare către InfoCons de aproximativ 3,7 milioane de măști de protecție pentru copii și adulți. Ne bucurăm că reprezentanții sectorului 6 din București au răspuns imediat, sprijinindu-ne să distribuim primele 500.000 de măști, care vor ajunge la copiii și adulții din sector care, din păcate, nu își permit aceste echipamente atât de necesare în această perioadă dură”, a declarat Marius Marinoff, reprezentantul Protejat.ro.

În cadrul acestei campanii, elevii și cadrele didactice din sectorul 6, care provin din medii defavorizate, vor beneficia de măștile de protecție și teste rapide, oferite cu titlu gratuit de Protejat.ro.

Protejat.ro, cu sprijinul InfoCons, a predat cu titlu gratuit către Administrația Școlilor Sector 6, 500.000 de măști de protecție și 400 de teste rapide pentru depistarea SARS-CoV-2. Evenimentul a avut loc în prezența primarului sectorului 6, Ciprian Ciucu și a Secretarului de Stat din cadrul Ministerului Economiei, Daniela Nicolescu.

”Din păcate, trecem prin perioade foarte grele și singurul lucru pe care îl putem face este să venim în sprijinul celor care nu se pot proteja în fața acestui inamic invizibil, prin această sponsorizare oferită InfoCons, care o distribuie mai departe către copiii și adulții din categoriile vulnerabile”, a adăugat Marius Marinoff, reprezentantul Protejat.ro.

 

Măști Medhoff și teste rapide de salivă

Măștile de protecție oferite de Protejat.ro sunt marca Medhoff, creată special pentru a garanta calitatea produselor de protecție în pandemia de COVID-19, dar mai ales accesibilitatea acestora pentru toate categoriile de populație.

În sectorul 6, pe baza numărului de elevi care beneficiază de burse sociale și de studiu, există 2.635 de elevi aflați într-o situație financiară sau familială dificilă. Ceea ce înseamnă că măștile oferite gratuit de Protejat.ro vor fi suficiente pentru întregul an.

Pentru siguranța și confortul persoanelor vizate de această campanie socială, Protejat.ro a donat către școlile din sectorul 6 teste rapide pe bază de salivă, mai prietenoase mai ales pentru copii. Testele vor fi utilizate de către cadrele medicale din unitățile de învățământ în cazul în care există suspiciunea unei infectări cu COVID-19, bineînțeles după izolarea elevului respectiv. Aceste teste vor fi distribuite în funcție de numărul de elevi prezenți la orele de curs desfășurate în unitățile de învățământ.

”Noi, Protejat.ro, vom continua aceste tipuri de acțiuni și vom face tot posibilul să oferim produse accesibile și de calitate, pentru a reuși împreună să trecem cu bine peste aceste vremuri grele și să ne reluăm viața așa cum o știm”, a încheiat Marius Marinoff, reprezentantul Protejat.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel