joi, mai 19, 2022

Provocarea săptămânii pentru o zodie. Daniela Simulescu, astrolog, a dezvăluit ce surprize au pregătit astrele pentru nativii unei zodii.

”Știți ce vă provoacă pe voi în săptămâna ce urmează? Acceptarea realității brute, o realitate dură, care, de multe ori, este în detrimentul speranțelor voastre și, mai ales, realitatea aceasta în ceea ce privește relațiile.

Venus trece prin casa a șaptea și se întâlnește cu Neptun, cu Jupiter și apoi face sextilul cu Pluto. Aceste aspecte, în astrologia clasică, sună wow, nemaipomenit în teoria clasică, doar că, mapate pe ceea ce se întâmplă în viața unora dintre voi, s-ar putea să nu mai pară la fel. Și ce ar putea să însemne asta?

Te-ar mai interesa: Secrete pe care nu trebuie să le spui. Bioenergote...

Înseamnă că vă cam zvârcoliți și așteptați de la celălalt schimbarea. Mai mult, aveți foarte multe întrebări care încep cu ”De ce…”.

Eclipsa din data de 30 aprilie, de lângă Uranus, din casa a noua, dar și faptul că Mercur va intra în Gemeni la sfârșitul săptămânii, vă dă trezirea! Sună alarma și gândește-te la toate obiceiurile avute în ultimul timp. Te-au ajutat?


E o trezire pentru aceste persoane

Funcționează sau e cazul să treci la lucruri mai concrete. Trăiește viața și vezi ce se întâmplă pe urmă. E o trezire pentru cei care știți că ați avut unele probleme.

Pentru cei care se află într-o zonă neutră, aspectele vor fi îmbucurătoare în săptămâna care urmează, s-ar putea să lipiți relația mult mai autentic, să vă iertați unul pe celălalt și să aveți așa o nevoie de a crea și o atmosferă mai romantică.

Te-ar mai interesa: Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii. Pri...

Chiar și cei singuri pot avea parte de întâlniri dacă-și doresc. Dar mai e un lucru: să fiți voi vindecați. Până când nu se trece peste doliul emoțional, n-au de ce să vină oamenii la voi, n-au de ce să vă caute, pentru că ori îi atrageți pe aceia ca voi, fie efectiv nu vor pentru că vă văd că sunteți suferinzi, furioși, victimele sunt furioase.

E o săptămână minunată în schimb dacă alegeți ceva nou sau plecați într-o călătorie, de exemplu.” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Fecioară și pentru cei cu ascendent în Fecioară.

Te-ar mai interesa: Mare atenție la acest tip de dietă. Medic: Riscul ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private