joi, mai 26, 2022

Zodia care va trece prin momente dificile. Daniela Simulescu, astrolog, are vești proaste pentru nativii unei zodii. Îi așteaptă câteva zile destul de zdruncinate.

„Vei avea câteva zile destul de zdruncinate. Pur şi simplu te zbaţi foarte mult şi, acolo unde te zbaţi, acolo nu vei reuşi pentru că nu ai putere şi nu ai control.

Mai bine te bazezi pe ce ai, pe ce poţi obţine aici şi acum, decât pe ceea ce vrei mai încolo sau pe ceea ce nu ai reuşit în trecut. Fii mai blând cu tine!”, le spune astrologul Daniela Simulescu nativilor din Berbec.

Te-ar mai interesa: Specialist în sănătate publică despre variola maim...

O săptămână vulnerabilă

„Pentru tine chiar este o Săptămână a Patimilor. Soarele iese din semnul tău, iar în casa a 12-a ai un stelium, avem Venus, avem Marte, avem Jupiter și Neptun.

Este dacă vrei, nu știu când a fost ultima configurație atât de strânsă, acum mult timp probabil, e o săptămână spirituală.

Este o săptămână în care ai putea să stai mai retras, să stai în lumea ta, să accesezi niște straturi pe care altădată nu ți le-ai fi acceptat.

Este o săptămână a sensibilității, a vulnerabilității, a fragilității, a fricilor, a nesiguranței, a dubiilor, a spiritului de sacrificiu.

Te-ar mai interesa: Alertă alimentară: produs cu pesticide retras de p...

Adică nu ești care trebuie să iasă în față în această săptămână, ba din contră, îți recomand să stai cât mai în spate.


Vei asista poate la suferința unor rude

Te vei confrunta probabil cu vești neplăcute legate de cei dragi. Vei asista poate la suferința unor rude, prieteni. Vei dori să stai poate mai retras, să fii așa, nu foarte sociabil.

Trebuie să ai grijă și de sănătatea ta și chiar ți-aș recomanda rugăciune, nu neapărat rugăciunea cu care ai fost învățat la biserică, ci rugăciune în sensul ei, meditație, legătura cu natura este foarte importantă săptămâna viitoare, legătura cu apa, o baie caldă, aromată, poate te duci să înoți, poate bei mai multă apă.

Te-ar mai interesa: Ce sunt adaptogenii și cum vă pot ajuta să vă îmbu...

Partea aceasta spirituală, poate te uiți la un documentar, poate asculți melodii, poate te duci la o slujbă, poate vrei să te spovedești sau vrei să te duci la terapie, vrei să afli mai multe lucruri despre tine

Urmează un soi de dizolvare a ta, mai ales că Soarele din semnul tău face careu cu Pluto, iar egoul se poate dizolva, se poate liniști”, spune Daniela Simulescu, potrivit DCnews.

Te-ar mai interesa: Guvernul a aprobat legea care va permite personalu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private