Sari la conținut

Psihiatrul Gabriel Diaconu îl ironizează pe Luis Lazarus: „Trompețeii conspirației sunt lași și ipohondri/ Dacă strănută, fac pe șest tone de analize”

Psihiatrul Gabriel Diaconu îl ironizează pe Luis Lazarus: „Trompețeii conspirației sunt lași și ipohondri/ Dacă strănută, fac pe șest tone de analize”

Cunoscutul psihiatru Gabriel Diaconu consideră că toți cei care propovăduiesc teoria conspirației sunt, de fapt, sunt lași și ipohondri. Pe de o parte se poziționează de partea non-vaccinării, iar pe de cealaltă parte sunt „primii care-și duc părinții la ac”.

Psihiatrul Gabriel Diaconu îl ironizează pe Luis Lazarus

Gabriel Diaconu face referire la cazul cunoscutului om de televiziune Luis Lazarus, despre care s-a spus că ar fi intrenat la spital în stare gravă, după ce s-ar fi infectat cu virusul SARS-CoV-2.

„Este regula, nu excepția, când vorbim de trompețeii conspirației: sunt lași, ipohondri, și la primul semn că li se crapă revelația, dau buzna peste tine să-i rezolvi.

Urlă că bolile sunt o Invenție și că doctorii sunt niște nemernici! Dar, dacă strănută, sună repede un prieten, fac pe șest tone de analize și apoi își revin ca prin farmec după, musai, perfuzii.

Țipă că la cutare spital s-au făcut abuzuri și au murit oameni nevinovați! Dar intră în același spital pe ușa din dos, cu discreție, și mulg toate privilegiile pe care le pot mulge. Că doar, deh, Profeția cu obraz subțire se ține.

Acuză și înfierează vaccinarea ca fiind și degeaba, și opresivă în același timp. Dar s-au învârtit cât au putut să fie printre primii care-și duc părinții la ac. Păi cum altfel.

Pe scurt: mai ușor cu Mesia digitali, că sunt doar biți și pixeli.

În viața reală sunt oameni și ei, din carne și oase, la fel de speriați, la fel de cuminți, la fel de lucizi precum majoritatea că de boli se ocupă doctorii, nu bețișorii de pe internet.

Iar a doua lecție de ținut minte e că invariabil, dar invariabil, aceștia sunt fix oamenii care îți dau flash-uri pe autostradă, se bagă în față la casa de marcat sau te împing la metrou că le consumi aerul de deasupra capului.

Dacă am avea un leu pentru fiecare măscărici cu audiență care a zis vreodată sărumâna la cabinetul medical am putea finanța, din colectă, o conferință a vracilor și vindecătorilor, a profeților și ghicitorilor în oculte, și ne-ar mai rămâne și de o cafea și un fursec.

De aia e medicina o meserie nobilă. Pentru că, în timp ce urli că sângele nu există, te coasem. Și in timp ce urli că vaccinurile te cipează, îți montăm branula, merge glucoza cu niște paracetamol, învârte centrifuga probele prelevate, după care afli că ești apt, din nou, să faci ce faci oricum: să ne împroști cu noroi și să ne acuzi de complicitate”, este mesajul psihiatrului Gabriel Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Luis Lazarus: „Sunt Zombi Lazarus. Am luat 4 Covizi, 3 tulpini. Am făcut implant de tulpini”

Pe de altă parte, Luis Lazarus a postat pe pagina sa de Facebook un video în care explică misterul internării sale în spital. Acesta susține că nu a avut Covid și că, cel târziu luni, se externează.

„Sunt Zombi Lazarus. În caz că nu ați aflat eram în stare gravă, era să dau ortul popii. Sunt în pericol de moarte, vai sunt plin de boli. Am luat 4 Covizi, 3 tulpini. Sunt toate în capul meu, am făcut implant de tulpini. Am luat tulpina indiană, tulpina britanică…, în fine, toate tulpinele. Am auzit că s-a spus cunt în stare gravă la spital și că eu cel mai virulent protestatar anti-restricții mi-am găsit nașul.

Mă externez luni dimineață. Mi s-au prelevat alte probe pentru efectuarea testelor. Am avut un test COVID pozitiv și după două ore, un alt test negativ. M-am încăpățânat să iau un tratament mai agresiv și mi-am blocat pofta de mâncare. Corpul nu a mai putut să lupte cu răceala și am decis să fac niște perfuzii”, a declarat Luis Lazarus.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: