joi, mai 26, 2022

Pustnicul din Rarău, cel denumit și „Nostradamus al României”, profeție cutremurătoare: „O să fie mare măcel în oraşe. Greu de scăpat de ce o să fie…”

Despre pustnicul Zosima, se știe doar că a fost monah la Mănăstirea Rarău. L-a cunoscut pe părintele Daniil Tudor – Stareţ la Mănăstirea Rarău, între anii 1954 – 1958. A plecat pe Muntele Rarău, fiind prigonit de autorităţile comuniste.

Te-ar mai interesa: Cum a reușit o familie să încaseze sume fabuloase ...

Pustnicul din Rarău, cel denumit și „Nostradamus al României”, profeție cutremurătoare: „O să fie mare măcel în oraşe. Greu de scăpat de ce o să fie…”

Pustnicul Zosima a murit în octombrie 2008, la vârsta de 129 de ani. Ioan Baron, un alt pustnic din Rarău, l-a îngropat, în munţii Giumalău, într-un loc pe care nimeni nu îl ştie. Se spune că Ioan Baron ar fi respectat ultima dorinţă a sihastrului, și anume aceea de a nu-i fi pusă cruce deasupra mormântului pentru a nu şti nimeni unde este îngropat.

Zosima nu a dorit să fie deranjat de eventuali pelerini, după trecerea în lumea de dincolo. Nimeni nu ştie astăzi unde este groapa pustnicului Zosima. Chiar se zvoneşte că sihastrul, de fapt, ar bântui pădurile de la poalele Giumalăului, fiind descris ca fiind un bătrân cu părul şi cu barba lungă până la pământ.

Te-ar mai interesa: Tot ceea ce trebuie să știi despre febră. De ce se...

El ar fi fost mai multe persoane, însă reuşea de fiecare dată să dispară, evitând să vorbească sau să vadă alţi oameni.

„O să fie mare măcel în oraşe. O să fie mai rău decât ţi-a spus părintele Pustnic. Roagă-te să te păzească Dumnezeu, că este greu de scăpat de ce o să fie. O să trăieşti şi o să vezi. Să te rogi lui Dumnezeu neîncetat”, i-ar fi spus pustnicul Zosima ucenicului său Ioan Baron.

Te-ar mai interesa: Cum gestionezi un atac de panică? Măsuri de prim-a...

România va fi atât de distrusă încât nu va mai prezenta interes pentru marile puteri

Sihastrul Zosima a spus să nu luăm documentele biometrice şi că este foarte bine că la mănăstirile de pe Muntele Rarău se slujeşte zilnic Sfânta Liturghie.

Este canonul românilor pentru cele peste 25.000.000 de avorturi şi alte mari păcate. Criza economică, foamea, pierderea a sute de mii de locuri de muncă, neplata integrală a salariilor, a pensiilor, a medicamentelor compensate, pierderea a sute de mii de case şi a multor maşini achiziţionate în leasing, fără a li se restitui banii plătiţi; patimile şi păcatele, vor scoate milioane de români în stradă, având loc acest mare măcel în România.

Te-ar mai interesa: Și remediile naturiste pot interacționa în mod neg...

Îndrumăm pe creştini noştri, să meargă la Biserică şi la Sfintele Mănăstiri, să se roage pentru pace şi mântuire, să postească, să se spovedească şi Împărtăşească şi să nu participe la aceste revolte.

Sunt Părinţi care spun că România va fi atăt de distrusă, încăt nu va mai prezenta interes pentru a fi angrenată de marile puteri, care se vor confrunta după puțin timp timp în cel de al III-lea Război Mondial.

Te-ar mai interesa: Guvernul a aprobat legea care va permite personalu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private