Sari la conținut

Putin nu pare a fi bolnav. A transformat psihoza în viclenie

Putin nu pare a fi bolnav. A transformat psihoza în viclenie! Putin nu pare a fi bolnav, deși informații venite de peste Ocean, direct de la Pentagon, arată că acesta suferă de boli grave, afecțiuni care l-ar fi determinat să înceapă războiul din Ucraina.

Putin nu pare a fi bolnav. A transformat psihoza în viclenie

După ultimele informații apărute despre starea de sănătate a liderului de la Kremli, se pare că tactica invaziei din Ucraina a fost foarte bine pusă la punc din punct de vedere psihologic.

Acum, după cele 12 zile de tatonare, Putin schimbă tactica de luptă, scoțând la înaintare cavaleria. Generalii pregătiți special pentru această misiune au primit ordinul de trecere în rezervă, în regim de urgență.

Se spune că Putin s-ar fi înfuriat pe cei opt comandanți ai serviciului de securitate FSB pentru că i-au dat informații care sugerau că Ucraina este slabă, plină de grupuri neonaziste și ar renunța cu ușurință dacă ar fi atacată, potrivit Daily Mail.

Se pare că Moscova a anticipat puțină rezistență atunci când a trimis forțe ușoare susținute de lovituri aeriene pentru a captura țintele cheie în primele zile, dar a fost întâmpinată cu contra-atacuri puternice.

Fobia lui Putin pentru Ucraina se datorează fricii de bătrânețe și a obsesiei tinereții abuzate.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, moartea devine greu de ignorat, comitem acte stupide pentru a dovedi că suntem încă tineri. Încercăm să ne lovim cu nasul de inevitabil. Așa se descrie și comportamentul lui Vladimir Putin.

Un dictator cu o putere nelimitată, care a fost la putere atât de multe decenii încât crede că poate face orice, care a ucis și întemnițat pe oricine i-a spus adevărul, genul acesta de dictator crede că poate controla singur timpul.

„Putin se teme de moarte, ca orice bărbat de 69 de ani. Frica lui este însă deosebit de acută. El le spune (sau cel puțin așa este zvonul constant) oficialilor veniți în vizită să trimită teste fecale, pentru a se asigura că nu au boli. De la COVID-19, oficialii trebuie să se izoleze cu câteva zile înainte să-l vadă. Cei care nu o fac, precum președintele francez Emmanuel Macron, sunt așezați la celălalt capăt al unei mese absurd de lungi”, adaugă Pomerantsev.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel