luni, octombrie 3, 2022

Putin șochează pe toată lumea! La scurt timp după anunțul privind decesul Reginei Elisabeta, președinte rus a transmis un mesaj de condolianțe, în contextul în care propaganda rusă vorbea în urmă cu puțin timp despre cât de ușor ar putea șterge Rusia Marea Britanie de pe harta lumii.

Într-un mesaj către noul rege, Charles al III-lea, Vladimir Putin a declarat că regina „s-a bucurat pe bună dreptate de dragostea şi respectul supuşilor săi, precum şi de autoritate pe scena internaţională”.

Te-ar mai interesa: Sărbătoare importantă: Ce sfânt prăznuiește Biseri...

„Vă doresc curaj şi puterea de a îndura în faţa acestei pierderi grele şi ireparabile. Permiteţi-mi să vă transmit sincere condoleanţe şi sprijin către membrii familiei regale şi către întregul popor al Marii Britanii”, a transmis Vladimir Putin prin inintermediul unui comunicat remis agențiilor de presă ruse și preluat de Reuters.

Regina Elisabeta s-a stins din viață joi, 8 septembrie, la castelul Balmoral din Scoția. De la primele ore ale zilei Palatul Buckingham a anunțat că suverana nu se simte deloc bine și medicii sunt îngrijorați pentru starea ei de sănătate. La scurt timp membrii familiei regale s-au îndreptat spre Balmoral. Zeci de oameni se adunaseră deja la porțile palatului Buckigham în așteptarea tristei vești care a venit mai repede decât am fi crezut: regina s-a stins!

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic, medic nutriționist: Stresul și alim...

Prim-ministrul a fost primul membru al Gubernului care a ieșit cu declarații după moartea Reginei. Liz Truss a afirmat, joi seară, că regina Elisabeta a II-a a condus cu graţie şi demnitate, iar Marea Britanie a crescut şi înflorit datorită ei.

“Suntem devastaţi. Marea Britanie a crescut şi înflorit datorită ei. A fost lidera a 57 de state din toată lumea. Suntem o naţiune strălucitoare datorită ei, a condus cu graţie şi deminitate. A fost iubită şi admirată în Marea Britanie şi în toată lumea. Devotamentul ei este un exemplu pentru noi toţi. A atins vieţile a milioane de oameni. Vom celebra viaţa ei strălucitoare. Lasă în urmă o moştenire fabuloasă. Acum coroana trece la Majestatea Sa Charles III, Suntem alături de familia regală. Suntem acum într-o nouă eră. Dumnezeu să-l aibă în pază pe rege”, a spus Liz Truss.

Te-ar mai interesa: Un bărbat de 33 ani a rămas fără mâna dreaptă în u...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private