Sari la conținut

Răceală sau COVID-19? Ultima speranţă a părintelui Calistrat în lupta cu noul virus

Răceală sau COVID-19? Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni (judeţul Iaşi) este suspect de coronavirus și a fost internat cu simptomatologie severă la Spitalul Universitar din Iaşi.

Într-o postare pe Facebook făcută din spital, Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni, preotul, în vârstă de 54 de ani, precizează că este vorba despre o răceală severă, nu de o infectare cu noul virus, specificând în mesajul postat către enoriași pe Facebook:

„Spre știința bunilor creștini, timp de 10 sau 14 zile, nu ne putem vedea la Mănăstirea Vlădiceni. În urma unei răceli severe ce am achiziționat-o și o tusă seacă interminabilă, am plecat de bună voie la Spitalul Universitar din Iași, pentru investigații, cu noul Virus.

– Nu am formele normale de simptome, am puls accelerat și o glicemie crescută cu tuse seacă și oboseală.

– Nu am dorit să vă contaminați, singur am ales soluția prin atenție, distanță și mască în aglomerație, în rest zvonuri sau povești veți auzi, nu am nimic sunt un om întreg, cerebral, rățional, dornic să va ferească de ispită și să ne întâlnim sănătoși.

– Să ne rugăm unii pentru alții și așa vom împlini Legea lui Hristos.

– Aveți grijă de sănatate, cu respect și prețuire, părintele Calistrat de la Vlădiceni.

– Comunicat, azi 31 August din cabinetul de investigație medicală”, a scris părintele Calistrat pe Facebook.

https://www.facebook.com/parintele.calistrat/posts/2697635687118353

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel