Sari la conținut

Raed Arafat, atenționare pentru români după creșterea bruscă a noilor cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus: Nu e bine!

Seful DSu
Sursa foto: arhivă doctorulzilei.ro
Raed Arafat

Raed Arafat, atenționare pentru cetățenii români! Din păcate, ieri, 4 iunie, s-a înregistrat o creștere semnificativă a noilor cazuri de infectări cu noul coronavirus, după ce țara noastră intrase de câteva zile pe o pantă descendentă.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), a comentat, joi seara, situația și dorește să atenționeze populația în legătură cu aceste noi cazuri.

”Este un semnal ca situatia nu este sub control, asa cum ne-am dorit noi si ca trebuie sa fim foarte atenti in respectarea regulilor de distantare fizica care se solicita populatiei de catre noi, autoritatile”, a declarat Raed Arafat intr-o interventie la un post TV.

Seful DSU a mai spus ca „trebuie sa lucram impreuna” si trebuie sa avem grija cum vom respecta regulile impuse de autoritati in continuare.

”Chiar daca sunt masuri de relaxare care au fost luate si care sunt binemeritate pentru cei care au stat acasa si au suportat ce s-a intamplat pana acum si au suportat masurile de restrictii care au fost, trebuie sa avem grija mare in respectarea regulilor mai departe – purtarea mastii, distantarea, toate regulile astea de igiena pe care noi le-am facut cunoscute”, a adaugat acesta, potrivit Ziare.com.

„Trebuie sa lucram impreuna pentru a impiedica o posibilitate pe care nimeni nu o vrea si anume sa revenim la un numar mare de cazuri si sa fie obligatoriu sa se mai ia unele masuri, din nou.”

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel