miercuri, septembrie 23, 2020

Raed Arafat, atenționare pentru cetățenii români! Din păcate, ieri, 4 iunie, s-a înregistrat o creștere semnificativă a noilor cazuri de infectări cu noul coronavirus, după ce țara noastră intrase de câteva zile pe o pantă descendentă.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), a comentat, joi seara, situația și dorește să atenționeze populația în legătură cu aceste noi cazuri.

Citește și:

”Este un semnal ca situatia nu este sub control, asa cum ne-am dorit noi si ca trebuie sa fim foarte atenti in respectarea regulilor de distantare fizica care se solicita populatiei de catre noi, autoritatile”, a declarat Raed Arafat intr-o interventie la un post TV.

Seful DSU a mai spus ca “trebuie sa lucram impreuna” si trebuie sa avem grija cum vom respecta regulile impuse de autoritati in continuare.

Citește și:

”Chiar daca sunt masuri de relaxare care au fost luate si care sunt binemeritate pentru cei care au stat acasa si au suportat ce s-a intamplat pana acum si au suportat masurile de restrictii care au fost, trebuie sa avem grija mare in respectarea regulilor mai departe – purtarea mastii, distantarea, toate regulile astea de igiena pe care noi le-am facut cunoscute”, a adaugat acesta, potrivit Ziare.com.

Citește și:

“Trebuie sa lucram impreuna pentru a impiedica o posibilitate pe care nimeni nu o vrea si anume sa revenim la un numar mare de cazuri si sa fie obligatoriu sa se mai ia unele masuri, din nou.”

Parteneri