sâmbătă, aprilie 1, 2023

Raed Arafat a declarat pentru TVR că informația potrivit căreia persoanele peste 65 de ani vor fi puse în carantină instituționalizată, atribuită ministrului Sănătății este falsă.

De asemenea, a infirmat informația potrivit căreia încep măsurile de relaxare și atenționează că vor rămâne valabile și în perioada 1 Mai.

„Au apărut foarte multe fake-uri, știri false în rețelele de socializare, s-a atribuit ministrului Sănătății faptul că urmează să-i punem pe toți care sunt peste 65 de ani în carantină instituționalizată, ceea ce este fals! Alții au ieșit să zică că imediat începem relaxarea și de mâine totul este perfect.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicilor: dacă suferi de această bo...

Nu este așa! Mai avem o perioadă de trecut prin ea, vine 1 Mai și mesajul de acum către toți este să nu-și planifice activități pentru 1 Mai, activități precum cele pe care le-au planificat în alți ani, adică mers la plajă, mers la grătare etc., pentru că măsurile de restricție vor rămâne valabile și în perioada 1 Mai”, a avertizat luni seară, la TVR, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private