Sari la conținut

Rafila, anunţ de Ziua Naţională. Gratuitate pentru pacienţii cronici

sursa foto: Facebook

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat de Ziua Naţională o premieră pentru pacienţii cronici. Astfel, pentru prima dată, persoanele cu boli cronice din România vor beneficia de vaccinare gratuită.

Decizia ministrului Sănătăţii de a propune compensarea integrală a vaccinurilor necesare pacienţilor cu boli cronice a fost aprobată de către Guvern, a adăugat el.

„Pentru prima dată, pacienţii cu boli cronice din România beneficiază de vaccinare gratuită! Decizia Ministrului Sănătăţii de a propune compensarea integrală a vaccinurilor necesare pacienţilor cu boli cronice a fost aprobată de Guvernul României. Vaccinarea protejează deopotrivă copiii şi adulţii, ceea ce este esenţial, mai ales pentru pacienţii cu boli cronice”, a scris Alexandru Rafila, pe Facebook.

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Ministrul a mulţumit Coaliţiei Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice şi tuturor profesioniştilor din sănătate care au lucrat pentru realizarea acestui proiect.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: