Sari la conținut

Rafila îi îndeamnă pe protestatarii de la DSP să-şi desfăşoare normal activitatea

Ministrul Sanatatii
sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
Alexandru Rafila

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, îi îndeamnă pe angajaţii din DSP-uri care protestează să îşi desfăşoare în mod normal activitatea, mai ales în această perioadă de sfârşit de an.

”Îi încredinţez ca tot ce îmi stă în putinţă în calitate de ministru al sănătăţii, voi face”, a mai spus ministrul, arătând că au elaborat împreună un document care să permită într-un viitor previzibil rezolvarea problemelor salariate legate de angajaţii Direcţiilor de Sănătate Publică.

Demersuri pentru soluţionarea revendicărilor

”Noi încă de la începutul săptămânii trecute ne-am întâlnit cu organizaţiile sindicale care reprezintă angajaţii Direcţiilor de Sănătate Publică, au existat mai multe runde de negocieri, mai exact trei, până în momentul de faţă.

Am elaborat împreună un document care să permită într-un viitor previzibil rezolvarea problemelor salariate legate de angajaţii Direcţiilor de Sănătate Publică”, a spus ministrul Sănătăţii, potrivit News.ro.

protest angajati DSP
Sursă foto: Romania24

Alexandru Rafila a făcut apel către angajaţii din DSP-uri care protestează să revină la muncă. ”Rugămintea mea este ca ei să desfăşoare în mod normal activitatea, mai ales în această perioadă de sfârşit de an, astfel încât starea de sănătate a populaţiei să fie protejată.

Îi încredinţez ca tot ce îmi stă în putinţă în calitate de ministru al Sănătăţii, voi face, din acest motiv am şi avut aceste întâlniri încă din primele momente. Rămâne de văzut şi un calendar al modului de îndeplinire a acestor revendicări, de satisfacere a acestor revendicări.

Şi acest lucru este important, pentru că ştiţi bine acum, la sfârşit de an, ne găsim şi într-o anumită presiune ca şi ţară în ceea ce priveşte limitarea deficitului bugetar”, a precizat Rafila.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: