vineri, septembrie 30, 2022

Tot mai multe persoane acuză o lipsă constantă de energie, indiferent de timpul rezervat pentru odihnă. Acest lucru poate fi cauzat de un stil de viață nesănătos și de obiceiurile care nu se potrivesc cu organismul tău.

Organismul tău are nevoi individuale. De aceea, este esențial să știi cum să îl asculți, pentru a ști ce să îi oferi. Alimentația, odihna și exercițiile fizice fac parte dintr-un stil de viață echilibrat, pe care organismul tău va ști să îl dicteze în mod natural.

Te-ar mai interesa: Se revine sau nu la școala online? Anunțul de ulti...

Astfel, odată cu satisfacerea nevoilor organismului tău, vei simți că rezervele tale de energie nu mai scad atât de repede. De asemenea, anumite obiceiuri benefice te pot ajuta să îți reechilibrezi energia interioară.

Cum să îți crești energia în mod natural?

Patricia Rusu, nutriționist, dezvăluie pe o rețea de socializare câteva secrete care te vor ajuta să îți recapeți energia și vitalitatea.

„Te simți constant fără energie? Iar acest lucru nu te lasă să-ți bifezi toate to do-urile dintr-o zi, să-ți duci la bun sfârșit planurile? Iată 6 modalități de a-ți crește în mod natural energia ⚡️

Te-ar mai interesa: Semințele unei îmbătrâniri sănătoase: experții spu...

Mănâncă curcubeul

Include o mulțime de alimente bogate în vitamine și substanțe nutritive. Asigură-te că adăugi suficiente proteine, carbohidrați, grăsimi sănătoase la fiecare masă. Da, carbohidrații sunt importanți. Ele sunt sursa de energie numărul 1 a corpului tău. Optează pentru carbohidrați întregi, cum ar fi legumele și cerealele integrale față de carbohidrații rafinați.

Te-ar mai interesa: Recomandările lui Arafat în cazul unui atac nuclea...

Gestionează stresul

A fost un an stresant și uneori stresul este inevitabil. Ascultă-ți corpul și încetinește când ai nevoie. Stresul prelungit poate avea un impact asupra sănătății hormonilor, ceea ce poate duce la scăderea energiei, la pierderea în greutate și multe altele.

Împarte-ți sarcinile

Nu este nevoie să faci totul într-o zi. Prioritizează ceea ce trebuie făcut și ceea ce poate aștepta o altă zi.

Te-ar mai interesa: Prințul George, replică regală pentru un coleg car...

Înlocuiește cafeaua de dimineață cu matcha

Cafeaua vă poate afecta somnul, hormonii și sănătatea intestinului. Toate sunt importante pentru a vă maximiza energia.

Rămâi hidratată

Lipsa unei hidratări adecvate poate contribui la oboseală.

Mișcă-ți mai mult corpul

Exercițiile fizice sub orice formă te vor ajuta să îți încarci endorfinele și să te vor ajute să te simți mai bine”, scrie Patricia Rusu.

Te-ar mai interesa: Paracetamol în timpul sarcinii: afectează sau nu f...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private