sâmbătă, iulie 2, 2022

Vaccinul AstraZeneca ar fi cauza morții prezentatoarei a BBC Lisa Shaw, a concluzionat joi medicul legist, potrivit The Guardian.

Lisa Shaw, în vârstă de 44 de ani, a murit în luna mai, după trei săptămâni de când primise prima doză de vaccin, a fost prezentat joi în proces.

Femeia a început să acuze dureri de cap severe, inclusiv dureri fulgerătoare la nivelul frunţii şi în spatele ochilor, la câteva zile după vaccin. Ea a mers la o unitate medicală din Durham, unde a fost diagnosticată cu embolism, şi a fost transferată pentru tratament specializat la Royal Victoria Infirmary din Newcastle.

Te-ar mai interesa: ATENȚIE! Iată ce trebuie știut despre ALGOCALMIN...

„Lisa a murit din cauza complicaţiilor unui vaccin”

În ciuda tratamentelor primite, nu a mai putut fi făcut nimic şi Shaw a murit pe 21 mai, scrie news.ro.

Legistul superior din Newcastle a emis concluzia: „Lisa a murit din cauza complicaţiilor unui vaccin AstraZeneca anti-Covid”.

Anterior, medicul Tuomo Polvikoski a expus, în audiere, că Lisa Shaw, cunoscută prezentatoare era în formă fizică bună şi era sănătoasă înainte de a primi vaccinul.

Potrivit autorităţilor britanice, au fost raportate 332 de cazuri de embolism şi 58 de decese asociate, după ce au fost administrate aproximativ 35 de milioane de doze de vaccin AstraZeneca în Marea Britanie, potrivit BBC.

Te-ar mai interesa: Simptomele cancerului: semnul banal care apare atu...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private