sâmbătă, martie 25, 2023

Libertatea.ro a făcut publică acțiunea europarlamentarului Rareș Bogdan, care a chemat peste 100 de persoane la petrecere privată, în plină stare de alertă, la un restaurant select din Cluj.

”Mai bine de 100 de femei și bărbați se distrează înăuntru”, a povestit, pentru ziar, unul dintre martorii oculari, din interior.

Imaginile filmate cu drona sunt revoltătoare pentru orice om normal, care se supune legii, dar vede cum politicienii o sfidează.

Te-ar mai interesa: O dietă bogată în magneziu scade riscul de demenţă...

Conform reglementărilor din starea de alertă, în toată România este interzis restaurantelor să-și primească oaspeții altundeva decât pe terasă sau în grădină. Dacă închiriezi locul pentru un eveniment privat, nu poți avea mai mult de 20 de invitați înăuntru.

Din imaginile prezentate de Libertatea.ro, se vede cum majoritatea stă în interior și ies doar câțiva, ocazional, la țigară sau la o gură de aer curat.

Niciun invitat nu a fost văzut să poarte mască!

Șefa restaurantului a recunoscut că a plasat mese în interior. Întregul reportaj detaliat îl aveți AICI.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private