duminică, septembrie 26, 2021

După ce a distribuit postarea care lua în derizoriu inițiativa Asociației care contruiește, din donații, un spital pentru copiii bolnavi de cancer, Gabriela Firea a fost întrebată dacă îi pare rău că a făcut acest gest jignitor, de către reporterii digi24. 

Reporter: -Regretați această postare și limbajul de acolo?

Gabriela Fireac: – Am susținut ca fond ce a spus Dana Budeanu, în acea postare, nu ca formă. Este la fel de afectată ca și mine când se afirmă nedrept că în România nu se face nimc și că doar acest ONG (Asociația Dăruiește Viață) face, niciun alt ONG din țară nu face nimic și niciun primar, ministru sau prim ministru nu fac nimic… Dacă mă judecați pentru cuvintele de pe Facebook, ar trebui să vedeți cum mă jignesc alții pe mine. Așa se vorbește pe Facebook și era pagina mea personală, unde am distribuit postarea, a cetățeanului Gabriela Firea, nu pagina publică.

Reporter: – Dar vă pare rău că le-ați numit pe fondatoarele Asociației ciuma roz?

Gabriela Firea: – Dar lor le pare rău că ne fac peste ciuma roșie? Când o să le pară lor rău că ne numesc ciuma roșie peste tot, atunci o să ne pară și nouă rău că le spunem accidental ciuma roz.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a distribuit pe pagina sa de Facebook o postare cu mesaj jignitor la adresa asociației care construiește, din donații, un spital pentru copiii bolnavi de cancer și pe cei peste 260.000 de români care au contribuit la realizarea acestui proiect. 

Postarea originală aparține Danei Budeanu, realizatoarea rubricii ”Verdict” de la ProTV, o emisiune în care critică ținutele vedetelor.

Redăm, mai jos, postarea Danei Budeanu și distribuită de Gabriela Firea:

Oana Gheorghiu, co-fondatoarea Asociaţiei ”Dăruieşte Viaţă”, care construieşte din donații un spital în Bucureşti pentru copiii bolnavi de cancer, critică dur o postare de pe contul personal al Gabrielei Firea. Contul personal al primarului Capitalei a distribuit o postare care lua în derizoriu inițiativa ”Dăruieşte Viaţă”.

”Când Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, omul care gestionează bugetul și resursele celui mai mare oraș din țară, share-uiește așa ceva, defecând pe implicarea și susținerea a peste 260.000 de români, care au decis să construiască un spital pentru copiii bolnavi de cancer, primul după 30 de ani, asta nu poate să rămână necunoscut. Ce fel de om trebuie să fii să îți bați joc de implicarea oamenilor și de cauza copiilor bolnavi de cancer, în timp ce porți cruci și te declari credincios și în timp ce ai avut miliarde pe mână și nu ai făcut nimic? Cum e posibil? Și ce fel de oameni apreciază asta?”, a scris Oana Gheorghiu pe Facebook.

Ultimele stiri