duminică, ianuarie 23, 2022

Jurnaliștii britanici au studiat arborele genealogic al celor două familii și au ajuns la concluzia că prințul Harry și iubita lui sunt verișori îndepărtați.

Prințul Harry și Meghan Markle par să aibă mult mai multe lucruri în comun. El a crescut la Palatul Kensington, iar ea s-a născut la aproape nouă mii de kilometri distanţă, potrivit Daily Mail.

Ziariștii englezi au studiat arborele genealogic al celor două familii şi au aflat că legătura lor de sânge este un strămoş comun din secolul al XV-lea. Prinţul William şi Meghan sunt împreună de mai bine de un an şi se zvonește că ar urma să se logodească în iarna aceasta.

Te-ar mai interesa: Un aliment banal hrănește celulele canceroase și e...

Dacă se căsătoreşte cu Harry, Meghan va trebui să se mute la Londra, pentru a-şi îndeplini îndatoririle, în calitate de membră a familiei regale.

„Meghan ştie că nu poate fi prinţesă şi actriţă în acelaşi timp. Este fericită să-şi sacrifice cariera pentru un viitor atât de frumos. Oricum, ea e foarte implicată în campanii caritabile, iar acum că va face parte din familia regală, va putea realiza şi mai multe lucruri”, a declarat pentru DailyMail o apropiată a actriței.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private