marți, mai 17, 2022

Răul de mișcare: 5 moduri simple de a face călătoria mai ușoară.

Oamenii care se luptă în timpul călătoriilor, fie că e vorba de răul de mașină, fie că este răul de mare sau răul de aer, sunt cunoscuți în mod colectiv că se luptă cu o afecțiune cunoscută sub numele de rău de mișcare.

Această condiție provoacă greață, vărsături și transpirații reci; este cel mai probabil să afecteze femeile și copii. Pe de o parte, medicamentele pot ajuta la tratarea raului de mișcare; pe de altă parte, câteva trucuri simple ar putea ajuta la prevenirea disconfortului în mod natural.

Te-ar mai interesa: Regim pentru colesterol crescut. Alimente permise ...

Totul despre raul de miscare

Răul de mișcare: 5 moduri simple de a face călătoria mai ușoară

De la obținerea de aer proaspăt până la alegerea scaunului potrivit, iată cum puteți face călătoria mai ușoară.

1. Evitați să citiți: citirea poate face să se simtă mai greață în timpul călătoriei. Același lucru s-ar putea întâmpla dacă te uiți la un ecran prea mult timp, ca în timp ce te uiți la un film. Prin urmare, nu se recomandă dacă răul de mișcare este o problemă.

2. Alegeți locul potrivit: Dacă răul de mașină este o problemă, încercați să vă așezați pe scaunul din față. Într-un avion, așezarea deasupra aripii vă poate ajuta, iar într-un tren, încercați cu fața în direcția de mers.

Te-ar mai interesa: Ce să faci ca să nu te mai balonezi deloc...

3. Asigurați-vă că aveți aer suficient: fie deviați aerisirea AC în propria direcție sau în mașină – sau trageți geamurile în jos atunci când conduceți. În ambele cazuri, obținerea de mult aer este o modalitate eficientă de a învinge răul de mișcare.

4. Evitați să mâncați o masă grea: mâncatul prea mult, prea picant sau prea greu poate provoca greață atunci când călătorește prin toate mediile. Prin urmare, încercați să evitați alimentele grele și nesănătoase înainte de călătorie.

Te-ar mai interesa: Ficatul gras poate evolua nedetectat ani de zile! ...

5. Încercați să vă concentrați asupra unui obiect staționar: concentrarea asupra orizontului poate fi utilă cu răul de mișcare. Încercați să vă concentrați asupra unui obiect care este staționar și acest truc ar putea ajuta să învinge răul de mișcare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private