Sari la conținut

Războiul declarațiilor cu Buhnici continuă: „Unde erați atunci când Oana Roman era batjocorită zilnic?”

În contextul scandalului provocat de Buhnici, mulți colegi de breaslă și-au enunțat punctul de vedere, care nu a fost tocmai în favoare vloggerului.

O reacție dură vine și de la Răzvan Popescu, prezentator la Radio Zu, care recent a suferit o operație de micșorare a stomacului, după o luptă grea cu kilogramele.

Omul de radio susține că ce se petrece acum în mediul online este o ipocrizie, întrucât mereu s-au făcut remarci la corpurile femeilor în spațiul public.

a slăbit Oana Roman

Explicația lui Răzvan Popescu pentru amploarea scandalului este că „declarația îi aparține unui personaj extrem de cunoscut și cu succes în zona în care el activează, nicidecum pentru că vă pasă de suferințele, umilințele și batjocura pe care le îndură oamenii care au probleme cu greutatea”.

„Văd foarte mulți apărători ai femeilor grăsuțe de când cu declarația neinspirată a lui Buhnici. Mă întreb oare unde erați atunci când Oana Roman era batjocorită zilnic peste tot, de la ziare la emisiuni tv și online, doar pentru că era o persoană publică cu niște kilograme în plus. Oana Lis a fost făcută în toate felurile, terfelită și umilită doar pentru că nu era trasă printr-un inel”, a scris Răzvan Popescu pe pagina sa de Facebook.

Răzvan Popescu le amintește tuturor că „realitatea e mult mai simplă: ești gras, nu arăți perfect, deci ești catalogat ca un nesimtit care bagă în el shaorme, cartofi prăjiți și hamburgeri. Nu am mâncat în viața asta atâtea shaorme față de cât de des am înghițit nemestecată gluma aia slinoasă.

Așa că George Buhnici nu e decât unul dintr-o mulțime nepăsătoare și lipsită de empatie față de niște oameni care nu sunt cu nimic mai prejos decât ei, doar sunt grași. Oare câți copii grăsuți nu au venit acasă plângând pentru că au râs de ei colegii la școală, câte adolescente plinuțe nu s-au izolat pentru că nu sunt considerate frumoase și nu primesc atenție așa cum ar merita, sau câți grași nu au primit un job mai bun doar pentru că nu arătau corespunzător? Dacă v-ar păsa măcar o secundă la dramele din spatele kilogramelor în plus, v-ați gândi de două ori înainte de a face o glumă proastă pe care sigur acel om a mai auzit-o de zeci de ori înainte”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel