Sari la conținut

Răzvan Dumitrescu, despre un „fenomen neașteptat” care provine de la Ministerul Israelian al Sănătății: Sunt mult mai mulți infectați în rândul celor vaccinați decât în rândul celor nevaccinați!

Injectie
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Injectia care trateaza cancerul in cateva minute

Răzvan Dumitrescu, despre un „fenomen neașteptat” care provine de la Ministerul Israelian al Sănătății: Sunt mult mai mulți infectați în rândul celor vaccinați decât în rândul celor nevaccinați!

Pornind de la un articol apărut în Jerusalem Post, jurnalistul Răzvan Dumitrescu vorbește pe larg despre situația alrmantă în care se găsește statul Israel, care deși și-a vaccinat peste jumătate din populația țării, se confruntă în prezent cu o creștere vertiginoasă a cazurilor de infectare cu varinta Delta a coronavirusului.

„Eficacitatea vaccinului Pfizer împotriva variantei Delta este „mai slabă” decât speraseră oficialii din domeniul sănătății, a declarat vineri premierul Naftali Bennett, deoarece peste 1.000 de persoane au dat rezultate pozitive pentru coronavirus și au fost adăugate mai multe țări pe lista locurilor în care vor fi israelienii să li se interzică călătoria.

Citeste si:

„Nu știm exact în ce măsură ajută vaccinul, dar aportul este semnificativ mai mic”, a spus Bennett”, se arată în materialul din The Jerusalem Post.

Răzvan Dumitrescu, despre un „fenomen neașteptat” care provine de la Ministerul Israelian al Sănătății

Răzvan Dumitrescu observă o problemă gravă și anume imposibilitatea dialogului între cele două tabere, cea a vacciniștilor și cea a antivacciniștilor. Tocmai pe acest considerent, spune jurnalistul, e aproape imposibil „să mai semnalezi cu calm fenomene, probleme, soluții sau aberații! Vei fi automat introdus într-una din tabere!”

Redăm mai jos postarea integrală a lui Răzvan Dumitrescu de pe pagina sa de Facebook.

„De cand a inceput toata povstea asta un singur lucru devine certitudine: PANDEMIA a reusit sa imparta rau de tot societatea.

E din ce in ce mai greu sa gasesti oameni care sa discute rational sau cu argumente problemele la zi pentru ca in acest moment ies in evidenta doar doua tabere, in razboi total, fara capacitatea de a dialoga una cu cealalta. Lucrurile se vad incredibil de simplist, doar sub forma VACCINISTI si ANTIVACCINISTI!

Chiar si cei rationali, care au argumente, sunt bagati cu forta intr-una din tabere si in acest fel anihilati! Nici cea mai pasionala batalie politica din ultimii 30 de ani nu a reusit aceasta performanta, desi multi consultanti au urmarit sa provoace asa ceva tocmai pentru a polariza bataliile si a diminua posibilitatea aparitiei de surprize. Asa stand lucrurile, e practic imposibil ca cineva sa nu incerce sa profite la maxim de situatia creata. Ceea ce se intampla acum e peste ceea ce puteau spera multi dintre cei care isi doresc acel tip de putere absoluta!

Pe acest teren ostil oricarei forme de logica e greu sa mai semnalezi cu calm fenomene, probleme, solutii sau aberatii! Vei fi automat introdus intr-una din tabere!

Sunt mult mai mulți infectați în rândul celor vaccinați decât în rândul celor nevaccinați!

Sa incerc totusi sa va semnalez cele mai noi informatii. Pe fondul mesajului oficial de la noi si de pretutindeni ca numai vaccinarea ne poate scoate din necazul celui de al 4-lea val, din Israel vin cateva informatii pe care nimeni nu le prea vede in Romania. THE JERUSALEM POST titreaza in editia de astazi: „Vaccinul COVID Pfizer semnificativ mai puțin eficient împotriva variantei Delta.”

Eficacitatea vaccinului Pfizer împotriva variantei Delta este „mai slabă” decât sperau oficialii din domeniul sănătății, a declarat vineri premierul Naftali Bennett, deoarece 858 de persoane au fost testate pozitiv pentru coronavirus și au fost adăugate mai multe țări pe lista locurilor cu rate de infecție ridicate.

„Nu știm exact în ce măsură ajută vaccinul, dar aportul este semnificativ mai mic”, a spus Bennett.

In paralel cu aceasta constatare apar si date oficiale care arata un fenomen cumva neasteptat. Medicul israelian de urgenta Rafael Zioni analizeaza perioada 27 iunie-3 iulie pe baza datelor oficiale provenite de la Ministerul Israelian al Sanatatii cu privire la numarul de noi infectati din randul celor vaccinati cu schema completa prin comparatie cu cei nevaccinati.

Detaliile sunt …incredibile in sensul ca mult mai multi infectati se inregistrau in randul celor vaccinati decat in randul celor nevaccinati! Pentru conformitate, aveti mai jos poza dar si link catre articolul din THE JERUSALEM POST de astazi!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.