sâmbătă, decembrie 3, 2022

Scandalul momentului nu pare să se oprească aici. Povestea de dragoste dintre Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns la final într-o manieră brutală: cu amanta însărcinată.

Laurențiu Reghecampf, poreclit în mediul online, „noul Borcea” urmează să devină părinte alături de Corina Caciuc, iar o asemenea veste nu poate să nu fie împărtășită. Viitorul tătic a postat ecografia micuțului, iar imaginile au devenit virale, ajungând chiar și la fosta soție, care nu a rămas fără replică.

Te-ar mai interesa: Trei zodii vor fi în al nouălea cer în Decembrie. ...

Într-un InstaStory, unde a publicat și ea fotografia micuțului, sexy impresara a dorit să clarifice că nu are nimic cu copilul, care în fond este nevinovat.

„Să-i dea Dumnezeu mult noroc copilului și o viață de vis. Ce doresc copiilor mei îi doresc și copilului lui Laurențiu. El nu are nicio vină pentru ceea ce a făcut tatăl lui’, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Dar aceasta nu s-a abținut să nu îl atace dur pe Reghecamf:

‘Să nu se mai speculeze. Noi, familia, nu avem nici o treabă cu amanta. Dacă nu era asta era alta și alta. Deci, vina este doar a lui Reghecampf. Amanta asta și acest copil nevinovat în scurt timp sunt istorie pentru Reghe. Cum apare altă femeie cu bani, căci acum e sărăcuț cu banii, va lăsa tot și va pleca… istoria se repetă’, a completat impresara în InstaStory.

Te-ar mai interesa: Celebru medic român recomandă această băutură în c...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private