
Rețetă cozonac pufos ca la mama acasă. Un celebru chef dezvăluie secretul cozonacului perfect! Toată familia îl va adora!

Rețetă cozonac pufos ca la mama acasă. Nici un Crăciun nu este perfect fără cozonacul aburind pe masă. Gospodinele se întrec în bucate alese pentru masa de Crăciun. Dacă vrei să câștigi admirația tuturor mesenilor, te provocăm să faci această rețetă de cozonac pufos.
Celebrul Chef Scărlătescu și-a dezvăluit rețeta de cozonac și ingredientele secrete la care apelează.
Chef Scărlătescu recomandă să se folosească un unt de calitate, de preferință cel belgian. Untul belgian este mai gras și mai dens, astfel că asta va face cozonacul mai omogen și mai pufos.
Te-ar mai interesa: Iată 3 motive SERIOASE să consumi CITRICE...
În ceea ce privește ingredientele, Chef Scărlătescu recomandă ca acestea să fie scoase din frigider astfel încât toate ingredientele să aibă aceeași temperatură în momentul în care ne pregătim să facem deliciosul cozonac.
INGREDIENTE
MOD DE PREPARARE
Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.
Urmăriți Doctorul Zilei și pe Google News.
Ne puteti de asemenea urmari si pe Telegram.