Categories: Ştiri sănătate

Reacția lui Toni Iuruc, dupa ce Halep a fost acuzata de dopaj: „Vă spun eu adevărul”

Știrea că Simona Halep a fost prinsă dopată a cutremurat lumea sportului și a creat un val de reacții din partea oamenilor din jurul ei. Fostul ei soț, de care a divorțat recent, nu a rămas indiferent la auzirea acestei vești, punctând că este în stare de șoc, prilej cu care și-a dorit să spună câteva lucruri despre Simona Halep.

Reacția lui Toni Iuric, fostul soț, despre dopajul Simonei Halep

Simona Halep (31 de ani, 9 WTA) a fost testată pozitiv la Roxadustat, substanță interzisă care i-a adus o suspendare provizorie. Toni Iuruc a declarat că sportiva nu s-ar fi dopat “nici dacă i-ai fi tăiat mâna” şi că este “bolnavă de corectitudine”.

“Sunt șocat, nu-mi revin de o oră, sunt șocat și iarăși șocat! Nu pot să cred așa ceva. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea! Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om! Nu știu ce s-a întâmplat acolo, cu acel test, dar probabil este o greșeală. Simona nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis”, a declarat Toni Iuruc pentru Fanatik.

Toni Iuruc: Simona Halep nu ar trișa niciodată

Fostul soț al Simonei Halep a declarat că aceasta nu ar trișa niciodată, pentru că este obsedată să nu greșească. Omul de afaceri a dezvăluit în premieră ceva din viața personală a sportivei. El a spus că Simona nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu este sigilată și ține neapărat să o desigileze cu mâna ei.

„Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată. O desigila cu mâna ei, mereu era atentă. Vă mai spun ceva. Nu lua nici măcar o Vitamina C fără să întrebe medicul. Este bolnavă de corectitudine. Nu pot eu să-mi dau cu presupusul ce s-a întâmplat, nu sunt specialist în antidoping, dar vă spun apăsat că Simona nu putea să facă așa ceva! Nu putea să recurgă la așa ceva”, a mai spus Toni Iuruc.

Deși au doar câteva săptămâni de când au divorțat, Toni Iuric a declarat că s-ar fi putut abține de la comentarii, însă nu în acest caz în care este vizibil că i se face o mare nepredptate fostei soții.Toni Iuruc crede că este ceva ce a apărut pe circuitul testului și că niciodată Simona Halep nu ar fi recurs la acest gest.

 

„Undeva este o greșeală… Ceva s-a întâmplat, nu vreau să mă gândesc la altele. Nu contează că ne-am despărțit, adevărul este unul singur: Simona este un om crescut cu o morală și cu o datorie pentru adevăr, principii pe care nu le-ar abandona niciodată, pentru nimic în lume.

Vorbesc acum de tenismena Simona Halep, de sportivul Simona Halep, pentru care, repet, cinstea e mai presus decât orice. Îmi pare foarte rău, sunt șocat, mi-e foarte greu să-mi revin și să-mi găsesc cuvintele. Vreau doar să fie puternică și adevărul să iasă la iveală.

Pur și simplu, refuz să cred că Simona ar face așa ceva. Tot ce a câștigat a câștigat prin muncă și prin sacrificii. Nu e posibil așa ceva, e ceva ce a apărut pe circuitul testului, pe care nu-l înțeleg”, a declarat Toni Iuruc

Recent Posts

Boala Huntington, tulburarea genetică care distruge creierul

Boala Huntington este o afecțiune ereditară care provoacă degradarea progresivă a celulelor nervoase din creier,…

3 ore ago

Rafila, despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon: Cu siguranţă a fost un conflict intern

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon că a…

4 ore ago

Ce se întâmplă cu glicemia persoanelor cu diabet dacă mănâncă 1 ou pe zi?

Oamenii de știință au studiat ani de zile efectul dietei şi al stilului de viaţă…

4 ore ago

Rafila sare în apărarea dr. Cârstoiu, acuzat că a lucrat şi în privat: Este dreptul medicilor să lucreze şi în sistemul public şi în cel privat

În contextul scandalului legat de medicul Cătălin Cîrstoiu, care s-a retras din cursa pentru Primăria…

5 ore ago

5 simptome precoce ale demenței care apar de la 40 de ani

Potrivit estimărilor, numărul persoanelor care suferă de demenţă la nivel mondial aproape se va tripla…

5 ore ago

Patriarhul Daniel: Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc duminică Învierea Domnului, cea mai mare sărbătoare a creştinilor.  Patriarhul…

6 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Nicturia