Sari la conținut

Reacția Silviei Chifiriuc după declarațiile Oanei Roman legate de DEPRESIE

Oana Roman a fost foarte deschisă în interviurile sale și a recunoscut că relația ei cu tatăl nu a fost foarte cordială.

Oana a suferit episoade de depresie în perioada când tatăl său a ajuns prim-ministru, în vremuri tulburi ale țării noastre. Nu a fost vorba nicicând de privilegii, ci mai degrabă de o presiune enormă asupra familiei sale, pe care Oana a resimțit-o acut.

Lovitura a venit când tatăl ei s-a și mutat cu noua soție, Silvia Chifiriuc, durerea fiind și mai mare când a realizat că erau și vecini.

Să-l vadă alături de o altă femeie a fost extrem de dureros pentru Oana și a suferit o depresie din nou.

Silvia Chifiriuc a fost intervievată de un reporter PrimaTv, cerându-i-se să comenteze episodul depresiei Oanei Roman, fiica soțului său.

Cântăreața a jonglat dibace cu întrebările, refuzând categoric să dea vreo declarație legată de Oana Roman.

Dar a spus că viața lor de familie este cum nu se poate mai bună și că își doresc un frățior sau o surioară pentru Petrus, copilul cuplului.

Silvia Chifiriuc a declarat că o sarcină ar fi o binecuvântare în cuplul lor, fiindcă au discutat și își mai doresc un copil.

Foto: Captură Youtube

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel