Sari la conținut

Recompensa autorităților pentru românii care aleg imunizarea.Ce premii poți câștiga dacă te vaccinezi?

Autoritățile încearcă să stimuleze campania de vaccinare anti-COVID, la nivel național. În acest sens, au fost concepute diferite strategii prin care românii să înțeleagă importanța vaccinului și, de asemenea, că e singura cale sigură de a reveni la normalitate. Ultima idee are la bază recompensarea prin diferite premii, dacă te vaccinezi anti-COVID.

Pe lângă amenajarea unor centre de vaccinare în spații mai puțin obișnuite, autoritățile locale caută și alte stimulente, în afară de beneficiile pentru sănătate și şansa de a reveni la activități întrerupte din cauza pandemiei. Astfel, au fost organizate mai multe evenimente de vaccinare în timpul cărora ai șansa să fii premiat.

Ce premii poți câștiga dacă te vaccinezi?

La Suceava, de exemplu, un complex comercial oferă săptămânal, prin tragere la sorți, câte 100 de vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei fiecare celor care se vaccinează la centrul drive-thru amenajat acolo. În țară sunt și alte tipuri de recompense, comunică Rador.

„Alege sa te vaccinezi! Alege să fii câștigător!” este sloganul campaniei de vaccinare ce va fi organizată de autoritățile din județul Ialomița, în perioada 31 mai-1 iunie. Premiile puse în joc: telefoane, tablete și laptopuri. Tinerii cu vârste între 16 și 25 de ani, care se vaccinează pe durata campaniei, se vor putea înscrie la cele trei tombole ce vor avea loc pe 10 iunie la Slobozia, Fetești și Urziceni.

Dacă locuiți în Arad sau doar îl vizitați, vă puteți duce gratuit la proiecții de film la Cinematograful ARTA, cu o singură condiție: să vă vaccinați chiar la centrul amenajat în interiorul clădirii. De-a lungul sezonului estival, cei care se imunizează acolo vor avea intrare gratuită la proiecțiile organizate în Grădina de Vară.

Şi la Craiova, Teatrul Național „Marin Sorescu” vă invită la imunizare. De exemplu, te vaccinezi mâine și seara poți merge la spectacol. În limita locurilor, spun organizatorii, primești o invitație de două persoane la „Călătoria lui Dante”, recital susținut de maestrul Emil Boroghină. De asemenea, toate persoanele vaccinate la centrul amenajat la Teatrul Național Craiova au posibilitatea să participe la extragerea pentru unul dintre cele 10 abonamente valabile în stagiunea 2021-2022.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: