joi, iulie 16, 2020

Inflamatia este cauza principala a celor mai multe dintre afectiunile cu care ne confruntam, de la acnee si probleme digestive, pana la cele mai periculoase boli.

Fiecare durere sau senzatie neplacuta din corp are la baza o inflamatie. Probabil ca ai simtit si tu, in ultimii ani, cum problemele tenului sunt din ce in ce mai frecvente, alergiile se agraveaza, iar stresul in care traim constant se accentueaza pe zi ce trece.

Citește și:

Iata 5 metode rapide si eficiente pentru reducerea inflamatiei din corp!

Oricat de banal ar suna, nu omite cele 7 sau 8 ore de somn pe noapte

Numeroase studii efectuate de-a lungul anilor arata ca deprivarea de somn duce la mai multe feluri de inflamatie. In timp ce dormim, organismul nostru se ocupa de detoxifiere si alte procese utile, care ne ajuta sa ramanem sanatosi.

In cazul in care calitatea somnului tau este foarte slaba (te trezesti noaptea, dormi cu televizorul deschis etc.), aceste procese naturale nu pot avea loc in totalitate. Drept urmare, te vei trezi obosita, indispusa, iar inflamatiile interne nu vor inceta sa apara.

Citește și:

Integreaza mai multe frunze verzi in alimentatia ta

Poate suna dificil, dar ai atat de multe optiuni la dispozitie! Kale, salata verde sau rosie, baby spanac, rucola, macris si lista poate continua la infinit. Frunzele verzi sunt ingrediente alcaline care lupta impotrivita aciditatii din corp si elimina inflamatiile deja existente. In plus, sunt pline de antioxidanti si vitamine care iti fac pielea si parul sa arate minunat!

Citește și:

Citeste continuarea…

Parteneri