Sari la conținut

Regele Charles, la un pas să fie părăsit în ziua nunții. Ce MOTIV a avut Camilla

Sursă: EVZ

Camilla Parker a devenit noua regină consoartă a Regatului Unit după moartea Reginei Elisabeta a II-a, dar a existat un moment în care frica a paralizat-o și era pe cale să-l lase pe Charles cu ochii în soare la altar, pentru că a fost o perioadă în care s-a confruntat cu critici dure din partea oamenilor, care au urmărit-o chiar și în supermarket.

Camilla a intrat în panică înainte de a se căsători cu regele Charles

Angela Levin povestește în cartea sa, „Camilla: From Outcast to Queen Consort” că în ziua nunții ei cu regele Charles, pe 9 aprilie 2005, Camilla Parker a suferit un teribil atac de panică care aproape a făcut-o să-și părăsească logodnicul în fața altarului.

Camilla nu a depășit criticile și comentariile împotriva ei

Expertul în regalitate explică că după moartea Dianei Spencer, Camilla a fost văzută drept unul dintre marii răufăcători ai monarhiei, pentru care a devenit ținta agresiunii din partea publicului și a presei.

„Nu cred că multe femei au trecut prin ceea ce a trecut ea. Venind dintr-o casă fericită, cu o mulțime de prieteni, pentru a ajunge răufăcătoare și numită cea mai oribilă femeie”, a dezvăluit Levin într-o emisiune de televiziune. „Oamenii se înghesuiau în jurul ei dacă mergea la supermarket, aruncând lucruri în ea”, a adăugat autoarea.

Regina consoartă era pe cale să-l lase pe mire în fața altarului

În ziua nunții ei i-a fost teamă că tot restul vieții ei va trăi sub umbra lui Lady Di, plătind pentru aventura ei cu Charles al III-lea. „A refuzat să se ridice din pat în ziua nunții. Pur și simplu nu s-a putut descurca. Este o femeie puternică, dar asta a fost prea mult”, a explicat Angela.

Cu toate acestea, se pare că dragostea pe care Camilla Parker o simte pentru soțul ei este mai puternică decât orice altceva, pentru că, așa cum a putut, și-a adunat puterea să se ridice în ziua de 9 aprilie și să se prezinte la ceremonia civilă de la Windsor Guildhall și la slujba religioasă de la Windsor Guildhall. Capela San Jorge și spunând da, l-a acceptat pe Charles în fața tuturor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel