Sari la conținut

Regele Charles s-ar fi iubit cu o actriță de la Hollywood. A păstrat în camera sa o fotografie cu totul specială

O nouă biografie a regelui Charles al III-lea, care urmează să fie lansată, a dezvăluit numele unei femei celebre care a fost dragostea platonică a monarhului timp de zeci de ani.

Potrivit acestei noi scrieri, fiul Reginei Elisabeta a II-a a păstrat până de curând o fotografie cu Barbara Streisand la Palatul Buckingham. Ei bine, el este admiratorul ei de mulți ani.

Relația dintre Barbra Streisand și regele Carol al III-lea

În biografia „The King: The Life of Charles III”, care va fi lansată pe 8 noiembrie, autorul mărturisește că, ocazional, regele Carol a susținut că „Barbra Streisand este singurul său pin-up!”. „Oamenii mă privesc cu uimire când spun că ea este devastator de atractivă, cu o cantitate uriașă de sex-appeal”, a mărturisit monarhul.

În tinerețe, Regele Charles a fost fascinat de actriță, se spune că în timp ce studia la Universitatea Cambridge la sfârșitul anilor 1960, colegii săi de clasă ascultau Rolling Stones și Led Zeppelin, dar el obișnuia să o asculte pe Streisand.

Carlos III a păstrat în camera sa o fotografie cu totul specială a artistei

„Unul dintre preferatele lui a fost: coloana sonoră a filmului „Funny Girl”, câștigător al Oscarului din 1968,” scrie autorul Christopher Anderson.

„L-a văzut de trei ori. O fotografie înrămată a lui Streisand era atârnată în camera lui din Cambridge și a plasat mai târziu același poster pe peretele dormitorului lui de la Palatul Buckingham, după ce a absolvit.”

La un moment dat, admirația lui Charles al III-lea l-a determinat să solicite o întâlnire cu Streisand pe platoul Columbia Pictures din continuarea „Funny Girl” „Funny Lady” în 1975. Cei doi s-au cunoscut și au stat de vorbă timp de 15 minute.

Întâlnirile dintre Carlos III și Barbra Streisand

Monarhul, mai târziu, avea să noteze în jurnalul său că la vremea aceea „și-a dorit foarte mult să rămână și să o cunoască”, dar ea insistase că trebuie să se întoarcă la muncă, refuzând să prelungească întâlnirea, spune Andersen.

Cu toate acestea, acest lucru nu l-a împiedicat pe Charles să continue să spere la mai mult. Ei bine, în 1994, Streisand i-a făcut o serenată lui Charles în timpul unui concert la Wembley Arena din Londra. Și șase luni mai târziu, s-au întâlnit din nou când regele a sosit în Los Angeles pentru o vizită de cinci zile.

Charles al III -lea și Barbra au avut o relație?

Unele vedete care o cunosteau pe cântăreață au fost surprinse că Charles o invita pe Barbra la diverse evenimente la care nu s-au întâmplat să fie prezente nici Prințesa Diana, nici Camilla Parker. De aceea au început să circule mai multe zvonuri că ar putea avea o poveste de dragoste secretă, însă, până acum s-a confirmat doar că avea o mare admirație pentru munca sa.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel